STIRI Juniori Oţelul II a pierdut la ultima clasată

Rapid Fetesti - Otelul II Galati 1-0Rapid Fetesti - Otelul II Galati 1-0Dacă pe teren propriu poate învinge aproape orice echipă, “satelitul” este un mic dezastru în deplasare, pierzând vineri pe terenul “lanternei roşii” – Rapid Feteşti, scor 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de T.Ivan în minutul 73 din penalty.

Din păcate, Oţelul II are în continuare mari probleme în deplasare, acolo unde nu are nicio victorie, ba mai mult a fost învinsă de mai toate codaşele seriei! Chiar dacă au avut un om în plus mare parte din meci, elevii lui Daniel Florea au fost nevoiţi să se declare învinşi de către formaţia care ocupa ultimul loc al clasamentului(fără victorie acasă!), iar la final l-au pierdut şi pe Toma, eliminat pentru două galbene!

Oţelul II a început în următoarea formulă: Abraham - Toma, Gîţă, Moglan, Ilie - Miron, Adăscăliţei - Pungă, Constantinescu, Dumitru - Chipirliu. Rezerve: Vlasie, Răgălie, Rusu, Codreanu, Dajbog, Onea.

Formaţia de tinere speranţe a Oţelului a rămas pe locul 7, în Seria II din Liga a III-a, cu 17 puncte, golaveraj 15-21, totalizând 5 victorii, 2 egaluri şi 7 înfrângeri. Pentru a putea juca în play-off, echipa noastră trebuie să se claseze în primele 6 la finalul campionatului, altminteri urmând să se bată la retrogradare în play-out. Deocamdată echipa noastră se află la 4 puncte distanţă de locul 6 ocupat de cei de la Gloria Popeşti Leordeni.
În următoarea etapă a returului de campionat, “satelitul” va juca acasă, contra celor de la CS Afumaţi (locul 3), vineri, 29 noiembrie, de la ora 14.00, la Baza Sportivă Zoltan David.

Login sau crează cont pentru a comenta              |