STIRI Liga I În deplasare de Sărbătorile Galaţiului

Viitorul si Otelul se vor intalni la ChiajnaViitorul si Otelul se vor intalni la ChiajnaLiga Profesionistă de Fotbal împreună cu deţinătorii drepturilor de transmisie TV a Ligii I au stabilit programul etapelor 16 şi 17, ultimele două ale turului sezonului 2013-2014.

Astfel, sâmbătă, 30 noiembrie 2013, ora 18.30, Oţelul joacă în deplasare contra celor de la Viitorul, meciul disputându-se la Chiajna şi fiind transmis în direct pe Digisport. Partida cu implicaţii mari în zona retrogradării se va disputa aşadar de Sărbătorile Galaţiului.
Urmează o dublă de foc în Cupă şi campionat contra Stelei. Mai întâi jucăm la Bucureşti, în sferturile de finală, joi, 5 decembrie, cu începere de la ora 20.30 şi în direct pe ProTV, pentru ca pe 8 decembrie echipa din Ghencea să ne întoarcă vizita, de data aceasta în campionat, meciul jucându-se la Galaţi duminică, 8 decembrie, ora 21.00 (Digisport).  
Conform programării, alte două etape din retur ar trebui să se dispute anul acesta. Este vorba despre rundele 18 şi 19, când Oţelul ar trebui să întâlnească mai întâi Corona Braşov acasă şi apoi Universitatea Cluj în deplasare. Zilele şi orele exacte de disputare ale acestor jocuri nu au fost încă stabilite, acest lucru urmând să se producă la începutul lunii decembrie. Rămâne de văzut dacă şi condiţiile meteorologice vor permite disputarea acestor jocuri.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 _cip » 25-11-2013 05:39

Fortza GALATI ALE ALE ALE !!!
:-)
+2

_cip

Login sau crează cont pentru a comenta              |