Coregrafia de la Otelul - FC VasluiCoregrafia de la Otelul - FC VasluiConcursurile continuă pe Dunărea Bătrână şi, după ce am oferit cu ajutorul unui fan înfocat 30 de bilete la meciul cu FC Vaslui, începem săptămâna cu noi premii. De data aceasta, grupul Steel Boys, prin intermediul site-ului suporterilor oţelari, pune la bătaie 10 steaguri roş-alb-albastre, asemănătoare cu cele din imagine.

De altfel, galeria a realizat o frumoasă coregrafie la începutul partidei cu FC Vaslui, iar membrii peluzei doresc să coloreze din nou stadionul “Oţelul”, oferind aceste steaguri câştigătorilor concursului de mai jos. Pentru a primi unul din aceste premii tot ce trebuie să faceţi este să răspundeţi la următoarele întrebări:
1.    În ce an a ajuns Oţelul în finala Cupei Balcanice?
2.    Cine este golgeterul all-time al Oţelului?
3.    În ce an s-a fondat grupul Steel Boys?
Vă rugăm să trimiteţi răspunsurile voastre DOAR la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , alături de numele complet şi numele de utilizator de pe site-ul Dunărea Bătrână. Nu răspundeţi la rubrica de comentarii! Aici puteţi afla mai multe detalii despre concurs dacă doriţi. În cazul în care vor exista mai mulţi participanţi decât premii se va lua în calcul corectitudinea răspunsurilor şi rapiditatea cu care au fost trimise. Dacă nici în acest fel nu se vor putea departaja câştigătorii atunci se va trage la sorţi. Concursul începe din acest moment şi se va încheia peste o săptămână, mai exact luni, 2 decembrie 2013.