Ewald LienenEwald LienenGermanul de pe banca Oţelului este dezamăgit de jucătorii cu calităţi tehnice ai Oţelului şi anunţă schimbări serioase în primul unsprezece la partida cu Viitorul, una decisivă pe acest final de tur.

Deşi nu a nominalizat pe nimeni, Lienen se referă probabil în special la Cătălin Iorga şi Bogdan Gavrilă, ambii jucători de bandă având o prestaţie modestă cu FC Vaslui, ei nereuşind în niciun moment să-şi depăşească adversarii direcţi în duelurile unu la unu.
Antrenorul spune că va sacrifica spectacolul pentru a obţine puncte, deoarece echipa a ajuns într-un moment dificil fiind aproape de retrogradare. Tehnicianul anunţă şi o schimbare de stil nu doar a primului 11, precizând că Oţelul va juca mai economicos, pentru a obţine cât mai multe puncte.

Ewald Lienen: „Au fost unii jucători care deşi au calităţi tehnice excelente, n-au reuşit să-şi impună jocul. N-au avut agresivitatea necesară, astfel am pierdut multe dueluri unu contra unu. Voi face şi schimbări în echipă, le voi da şansa jucătorilor care n-au aceeaşi calitate tehnică, dar poate au o altă ambiţie. Am încercat să avem un joc de posesie, plăcut pentru spectatori, dar văd că nu dă rezultate. Putem să ne schimbăm stilul pentru că avem nevoie de rezultate. Vaslui, de exemplu, nu joacă deloc estetic, dar câştigă meciuri. Asta trebuie şi noi să facem, să aducem cât mai multe puncte.”