Un simplu gol, dar un pas urias pentru Otelul!Un simplu gol, dar un pas urias pentru Otelul!Poate cel mai iubit şi respectat jucător din perioada modernă a Oţelului, Gabriel Ioan Paraschiv a ales să spună adio suporterilor gălăţeni, după 8 ani în care a muncit din greu pentru ridicarea culorilor roş-alb-albastre. I-a ieşit din plin, cu el în teren echipa noastră adjudecându-şi un titlu de campioană în 2011 şi participând în Liga Campionilor. Bineînţeles acesta a fost doar vârful, dar “Para”, aşa cum îl alintă fanii sau colegii, a trăit şi clipe grele, dar şi frumoase la Oţelul. Apropierea faţă de suporteri s-a văzut până la capăt, el alegând să-şi ia adio printr-o scrisoare deschisă. Iată conţinutul acesteia, cu menţiunea că cei din conducere au precizat faptul că lui Gabriel Paraschiv i-a fost propus deja un post administrativ odată cu rezilierea de comun acord a contractului de jucător.
"Dragi Oţelari,
Aproape 8 ani de muncă şi implicare totală au trecut. În aceşti 8 ani, am încercat să dau totul pentru această echipă şi pentru voi, suporterii ei minunaţi. Am realizat performanţe cu ajutorul pe care mi l-aţi oferit. Am trecut prin momente grele şi prin clipe pe care nici nu le visam, dar vreau să ştiţi că au fost 8 ani în care m-am bucurat şi am plâns alături de voi. Din păcate, în acest moment mă simt inutil echipei căreia i-am dat tot ce am avut mai bun şi cred că e momentul să ne despărţim. Sperând că în toţi aceşti ani v-am adus puţin mai multă bucurie în suflet, permiteţi-mi să vă mulţumesc vouă, suporterilor, colegilor foşti sau actuali, tuturor antrenorilor, preşedinţilor, doctorului, masorilor şi tuturor celor care lucrează sau au lucrat pentru Oţelul Galaţi, pentru susţinerea de care m-am bucurat în aceşti 8 ani. Voi rămâne suporter necondiţionat al Oţelului. Cu deosebit respect, Gabriel Paraschiv (10)".

Narcis Răducan: "Îi mulţumim lui Gabriel Paraschiv pentru toată perioada petrecută la Oţelul, deşi nu a fost dorinţa noastră de a încheia această colaborare frumoasă întinsă pe decursul a 8 ani. Vom dezvolta acest subiect în apropierea următorului meci de pe teren propriu, atunci când vom organiza o serie de evenimente ce vor marca cum se cuvinte această bornă importantă din istoria Oţelului. Paraschiv a fost şi va rămâne un stindard al clubului nostru, tocmai din acest motiv îi vom propune ca din iarnă să colaborăm pe linie administrativă. Oricare ar fi decizia lui, va beneficia mereu de respectul nostru, al tuturor oţelarilor!"