STIRI Liga I Oţelul a ajuns pe loc retrogradabil

Clasament actualClasament actualDupă disputarea etapei a 15-a, echipa noastră a mai căzut un loc în clasament ajungând pe 15, poziţie care la sfârşitul sezonului duce în eşalonul secund! Acest lucru a fost posibil după înfrângerea suferită pe propriul teren contra celor de la FC Vaslui, în timp ce FC Braşov a scos un rezultat nul acasă cu CFR Cluj şi ne-a depăşit la golaveraj.


Echipa noastră are o singură victorie în ultimele 10 etape (!?) şi deţine doar 14 puncte în clasament. Oţelul a suferit deja 9 înfrângeri, fiind depăşită doar de Corona Braşov la acest capitol negativ. În plus, formaţia de la Dunăre are cea mai slabă apărare din Liga I cu nu mai puţin de 28 de goluri primite, atacul fiind unul în media echipelor de după locul 7, adică 15 goluri marcate.  
Aşadar, ultimele 4 etape care se vor desfăşura în 2013 devin cu adevărat DECISIVE, dacă luăm în considerare faptul că în aceste runde întâlnim toate cele 3 formaţii care se situează sub noi la ora actuală. Mai întâi avem meci de foc la Chiajna, acolo unde ne aşteaptă Viitorul Constanţa, sâmbătă, de la ora 18.30.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 DanielT » 26-11-2013 12:16

Meciurile cu Viitorul, Corona si U Cluj ar trebui tratate precum meciurile vietii de jucatori dar si dubla cu Steaua va conta mult pentru readucerea spectatorilor la stadion. Multe schimbari nu cred ca poate face antrenorul Lienen intr-un timp atat de scurt si munca sa se va vedea probabil din primavara. Acum totul sta in determinarea jucatorilor.
+2

DanielT

  •  
  •  

#2 Tudor » 26-11-2013 15:02

Cu echipele slabe pierdem ca asa avem noi un complex, iar cu echipele mai puternice pierdem ca sunt mai puternice. Asa ceva nu duce decat la retrogradare. Numai o revolutie la echipa poate shimba ceva.
+1

Tudor

Login sau crează cont pentru a comenta              |