Clasament actualClasament actualDupă disputarea etapei a 15-a, echipa noastră a mai căzut un loc în clasament ajungând pe 15, poziţie care la sfârşitul sezonului duce în eşalonul secund! Acest lucru a fost posibil după înfrângerea suferită pe propriul teren contra celor de la FC Vaslui, în timp ce FC Braşov a scos un rezultat nul acasă cu CFR Cluj şi ne-a depăşit la golaveraj.


Echipa noastră are o singură victorie în ultimele 10 etape (!?) şi deţine doar 14 puncte în clasament. Oţelul a suferit deja 9 înfrângeri, fiind depăşită doar de Corona Braşov la acest capitol negativ. În plus, formaţia de la Dunăre are cea mai slabă apărare din Liga I cu nu mai puţin de 28 de goluri primite, atacul fiind unul în media echipelor de după locul 7, adică 15 goluri marcate.  
Aşadar, ultimele 4 etape care se vor desfăşura în 2013 devin cu adevărat DECISIVE, dacă luăm în considerare faptul că în aceste runde întâlnim toate cele 3 formaţii care se situează sub noi la ora actuală. Mai întâi avem meci de foc la Chiajna, acolo unde ne aşteaptă Viitorul Constanţa, sâmbătă, de la ora 18.30.