STIRI Liga I George Rădulescu la centru

George RadulescuGeorge RadulescuComisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe George Rădulescu (Bucureşti) să conducă la centru partida dintre Viitorul Constanţa şi Oţelul, din cadrul etapei a 16-a a Ligii I la fotbal.

Acesta va fi ajutat la cele două margini de arbitrii asistenţi Vladimir Urzică (Piatra Neamţ), respectiv Eduard Florin Ungureanu (Bucureşti), în timp ce rezervă va fi Dragoş Istrate (Bucureşti). Observator al brigăzii de arbitri a fost desemnat Victor Dan Berbecaru din Râmnicu Vâlcea, în timp ce de buna desfăşurare a meciului se va îngriji Paul Cazan din Bucureşti.
George Rădulescu a arbitrat o singură dată Oţelul, la un 0-0 la Astra Giurgiu, sezonul trecut, el fiind relativ nou pe prima scenă a fotbalului românesc. De asemenea, a condus tot doar un meci al adversarului, Viitorul, chiar în acest an: 0-0 cu FC Botoşani. În total are doar 15 jocuri în Liga I, în care gazdele s-au impus de 7 ori, oaspeţii doar de două, în timp ce alte 6 meciuri s-au încheiat cu remize.
Partida Viitorul Constanţa - Oţelul se va disputa azi, 30.11.2013, cu începere de la ora 18.30, jocul urmând să fie transmis în direct de postul DigiSport.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Johnny8 » 30-11-2013 10:01

Un meci destul de dificil cu o echipa imprevizibila....eu zic ca un egal ar fi echitabil.
+1

Johnny8

Login sau crează cont pentru a comenta              |