STIRI Liga I “E vorba de indolenţă”

Narcis RaducanNarcis RaducanDirectorul general Narcis Răducan s-a declarat siderat de felul în care au evoluat jucătorii Oţelului la partida pierdută cu 4-3 pe terenul Viitorului. Preşedintele a afirmat că indolenţii vor fi pedepsiţi, deşi nu a vrut să explice la cine se referă exact şi a promis că în iarnă vom avea parte de o campanie de transferuri care să completeze lotul. El a dat ca exemplu repriza a doua meciului, în care oţelarii au marcat de trei ori, ca punct de pornire pentru dubla cu Steaua din Cupă şi campionat.


Răducan a încheiat într-o notă ceva mai optimistă declarând că este sigur că echipa va ieşi din zona retrogradării după pauza de iarnă, deoarece tehnicianul Ewald Lienen va avea timp să-şi pună amprenta asupra echipei roş-alb-albastre.

Narcis Raducan: "Este inexplicabil și inacceptabil ceea ce s-a întâmplat în prima repriză. De regulă protejez jucătorii și nu-mi place să-i acuz, dar cred că e vorba de indolență în unele cazuri și aceste lucruri nu vor rămâne nepedepsite. Clar va fi o campanie de transferuri care va acoperi aceste nereguli. Și-au câștigat onoarea băieții în a doua repriză, dar este puțin și nu este decât o consolare. Pierdem cu toții și câștigăm cu toții, dar atunci când nu e vorba doar de o greșeală tehnico-tactică, ci de indolență, trebuie intervenit și vă promit că vom interveni. N-are rost să dăm prea multe exemple, pentru că avem meciuri importante de disputat și pentru binele întregii echipe vom păstra discuțiile în ceea ce privește campania. Vor fi anumite posturi care vor arăta cu totul altfel după pregătirea de iarnă. Au fost și plusuri. A doua repriză s-a jucat altceva și poate reprezenta un punct de plecare în vederea partidei cu Steaua. E clar că suferă compartimentul defensiv, dar trebuie să discutăm după ultima etapă. Se va implica foarte mult și antrenorul Ewald Lienen. Sunt convins că, așa cum s-a întâmplat și anul trecut, vom ieși din zona fierbinte a clasamentului.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 bogdanFcOg » 01-12-2013 18:12

probabil ca daca nu-l dadeai afara pe branko ca pe ultimul caine, si ii pastrai pe pena, rapa, bus, nu se mai intamplau toate astea, sau esti tu care faci blaturi
+4

bogdanFcOg

 •  
 •  

#2 Viorel Craciun » 02-12-2013 04:15

Citez pe bogdanFcOg:
probabil ca daca nu-l dadeai afara pe branko ca pe ultimul caine, si ii pastrai pe pena, rapa, bus, nu se mai intamplau toate astea, sau esti tu care faci blaturi

ma pui pe ganduri!multe din randurile tale le consider perfect valabile!
+1

Viorel Craciun

 •  
 •  

#3 Issos » 02-12-2013 08:25

Oare nu este vorba de incompetenta manageriala? S-a renuntat la multi jucatori valorosi si au fost aduse petarde! Cu execeptia lui Astafei, Henrique Cooper si Marquinhos restul sunt transferuri esuate. S-au prelungit contracte la jucatori care nu mai fac fata cerintelor ligii 1, Branet, Costin. In vara a fost adus un antrenor catastrofal care a facut o pregatire fizica dificitara.
+2

Issos

 •  
 •  

#4 DanielT » 02-12-2013 11:20

Indolenta sau nu, lucrurile trebuiesc rezolvate pana nu e prea tarziu. Otelul e un club mare care nu merita sa retrogradeze. Sunt sigur ca echipa va arata altfel din retur dar ar trebui salvat ceva si acum in ultimele meciuri din 2013. Suporterii trebuie sa fie alaturi de Otelul si impreuna sa ducem echipa in varful clasamentului. HAI OTELUL!

DanielT

 •  
 •  

#5 alexdorutzu » 02-12-2013 19:37

Nu am vazut meciul dar am observat mai demult ca nu se petrec lucruri curate la Otelul. Cand a fost interimar Schumacher parca jucatorii s-au miscat mai bine, au jucat mai cu vana, au fost mai motivati. Ceva se intampla acolo dar numai cei de acolo din vestiar trebuie sa stie exact adevaratul motiv pentru care nu vor sa joace. Daca nu se rezolva problemele echipei vom retrogada cu siguranta chiar si cu Jose Murihno.
+1

alexdorutzu

 •  
 •  

#6 alexdorutzu » 02-12-2013 19:52

Sau ar mai fi o varianta, ca asa se vrea intradevar sa retrogadam ca sa se poata fura banii mai usor. Oricum situatia incepe sa semene din ce in ce mai mult cu cea de la Unirea Urziceni. Mai intai sa castigat campionatul ca sa vina banii de la champions league, api retrogadarea apoi desfiintarea. Cred ca lui Adamescu ii este frica sa nu saraceasca si a pus ochii pe echipa noastra.
HAI OTELUL!

alexdorutzu

 •  
 •  

#7 dj » 02-12-2013 22:59

indolent esti tu ! ca lai alungat pe unu din cei mai buni portari de la Otelul...si ascuma luam goluri pe banda rulanta
+1

dj

 •  
 •  

#8 Issos » 03-12-2013 12:20

Domnul Raducan a alungat unul din cei mai buni portari din Liga I, nu utati Branko a fost desemnat cel mai bun portar din intreaga istorie a Otelului, dar si cel mai bun portar din liga I in 2011. Branko back!!!!!!!!!!
+2

Issos

 •  
 •  

#9 Eduard Ghintuiala » 03-12-2013 18:26

De indolenta ta in a trata OTELUL cu RESPECTUL si DARUIREA care merita, de ce nu spui nimic?

Eduard Ghintuiala

Login sau crează cont pentru a comenta              |