Narcis RaducanNarcis RaducanDirectorul general Narcis Răducan s-a declarat siderat de felul în care au evoluat jucătorii Oţelului la partida pierdută cu 4-3 pe terenul Viitorului. Preşedintele a afirmat că indolenţii vor fi pedepsiţi, deşi nu a vrut să explice la cine se referă exact şi a promis că în iarnă vom avea parte de o campanie de transferuri care să completeze lotul. El a dat ca exemplu repriza a doua meciului, în care oţelarii au marcat de trei ori, ca punct de pornire pentru dubla cu Steaua din Cupă şi campionat.


Răducan a încheiat într-o notă ceva mai optimistă declarând că este sigur că echipa va ieşi din zona retrogradării după pauza de iarnă, deoarece tehnicianul Ewald Lienen va avea timp să-şi pună amprenta asupra echipei roş-alb-albastre.

Narcis Raducan: "Este inexplicabil și inacceptabil ceea ce s-a întâmplat în prima repriză. De regulă protejez jucătorii și nu-mi place să-i acuz, dar cred că e vorba de indolență în unele cazuri și aceste lucruri nu vor rămâne nepedepsite. Clar va fi o campanie de transferuri care va acoperi aceste nereguli. Și-au câștigat onoarea băieții în a doua repriză, dar este puțin și nu este decât o consolare. Pierdem cu toții și câștigăm cu toții, dar atunci când nu e vorba doar de o greșeală tehnico-tactică, ci de indolență, trebuie intervenit și vă promit că vom interveni. N-are rost să dăm prea multe exemple, pentru că avem meciuri importante de disputat și pentru binele întregii echipe vom păstra discuțiile în ceea ce privește campania. Vor fi anumite posturi care vor arăta cu totul altfel după pregătirea de iarnă. Au fost și plusuri. A doua repriză s-a jucat altceva și poate reprezenta un punct de plecare în vederea partidei cu Steaua. E clar că suferă compartimentul defensiv, dar trebuie să discutăm după ultima etapă. Se va implica foarte mult și antrenorul Ewald Lienen. Sunt convins că, așa cum s-a întâmplat și anul trecut, vom ieși din zona fierbinte a clasamentului.”