Fetele merg mai departe in CupaFetele merg mai departe in CupaLa prima participare din istorie în Cupa României, fetele de la Oţelul au reuşit performanţa de a se califica în Faza a II-a a competiţiei, acolo unde vor întâlni o echipă de prim eşalon!

Gălăţencele au învins cu 4-1 pe Selena ŞN Constanţa prin golurile marcate de Loredana Nica, Georgiana Stratu şi Carmen Ciobanu (2 reuşite). Echipa noastră termină astfel anul 2013 foarte bine, mai ales că prima parte a campionatului eşalonului secund a fost încheiată pe locul doi.
Victoria din Cupă este cu atât mai mare cu cât a fost reuşită în faţa unei echipe care ne învinsese cu 7-2 în campionat, într-un meci disputat la Constanţa. În urma acestei calificări, oţelarele vor evolua pentru prima oară în istorie în faţa unei echipe din Superligă (prima divizie a fotbalului feminin românesc). Mai exact, roş-alb-albastrele se vor întâlni cu AFC Fair-Play Bucureşti în primăvară, la Galaţi.
În campionat, Oţelul a terminat anul 2013 pe locul 2 al Seriei Sud din Liga I (al doilea eşalon din fotbalul feminin românesc) cu 9 puncte, 14 goluri marcate şi 28 primite. Sezonul 2013-2014 se va relua tot în primăvara anului viitor.