Narcis Raducan este increzator in sansele OteluluiNarcis Raducan este increzator in sansele OteluluiIată ce au declarat directorul general Narcis Răducan şi antrenorul Ewald Lienen, referitor la partida de Cupă cu Steaua, care va avea loc în această seară, de la ora 20.30 şi va fi transmisă în direct pe ProTV:


Narcis Răducan: “Noi am declarat de la început că ne interesează Cupa, chiar dacă acest lucru presupune anumite riscuri în campionat, în condiţiile în care nu ai un lot valoros. Ştim foarte bine dorinţa suporterilor de a ne lupta până în ultima clipă pentru acest trofeu pe care nu îl avem încă în vitrină. Anul trecut am ajuns în semifinale, iar anul ăsta suntem la un pas de acest obiectiv, de aceea ne vom lupta cu toate puterile, chiar dacă sorţii nu ne-au avantajat. Chiar şi aşa, în condiţiile astea, avem şansa noastră, mizez pe ambiţia băieţilor de a învinge Steaua.”

Ewald Lienen: “La acest moment fiecare joc este important pentru noi, deoarece nu suntem mulţumiţi de evoluţia noastră de până acum. Primim prea multe goluri, aşa că fiecare meci de acum încolo este o şansă de a ne îmbunătăţi. Scopul nostru principal este să evităm să mai primim atâtea goluri. De asemenea, suntem una din ultimele opt echipe din România rămase în Cupă, aşa că ar fi o prostie să nu încercăm să ne calificăm între ultimele patru, iar aceasta este a doua ţintă a noastră.”