STIRI Bilete si Abonamente Preţuri convenabile cu Steaua

Casele de bilete se deschis la ora 10.00Casele de bilete se deschis la ora 10.00Site-ul oficial al Oţelului a anunţat preţurile tichetelor de intrare la partida pe care echipa noastră o va disputa pe propriul teren împotriva formaţiei Steaua Bucureşti.

Un bilet la Tribuna I sector A, B, C sau D va costa 10 lei, unul la Tribuna a II-a, sector A, B, C sau D = 10 lei, Peluza 1, sector A sau C = 5 lei, Peluza 1 (Nord) sector B = 2 lei, Peluza Sud = 5 lei.
Tichetele se pot găsi la cele 4 case de bilete din preajma stadionului, azi, 8 decembrie, între orele 10.00 şi 21.00.
Femeile și copiii cu vârsta maximă de 14 ani, însoțiți de un adult, beneficiază de intrare gratuită, în baza unui bilet de acces cu valoare 0 lei, ce se va ridica de la casele de bilete. Aceeaşi facilitate este adresată și persoanelor cu dizabilități, accesul acestora fiind asigurat exclusiv la Tribuna I.
Partida Oţelul – Steaua, care contează pentru ultima etapă a turului Ligii I, se va disputa azi, 8 decembrie 2013, cu începere de la ora 21.00.

Comunicat FC Oţelul Galaţi: “În perspectiva meciului de duminică, 8 decembrie 2013, din etapa a XVII-a a Ligii I Bergenbier, conducerea FC Oțelul Galați îi anunță pe suporterii echipei FC Steaua București care vor fi prezenți pe stadion cu această ocazie că le va fi STRICT INTERIZISĂ afișarea de produse cu însemnele clubului din Capitală, cu excepția sectorului rezervat galeriei bucureștene. Măsura este necesară pentru evitarea de conflicte dintre fanii celor două formații. Mulțumim pentru înțelegere!”

Login sau crează cont pentru a comenta              |