Bannerul din aprilie ramane valabilBannerul din aprilie ramane valabilÎn afara rezultatului pozitiv înregistrat pe tabelă, având în vedere arbitrajul absolut infect şi părtinitor al centralului Dima, suporterii Oţelului au arătat din nou că stadionul din Ţiglina III e teritoriu roş-alb-albastru.


Ca  şi în primăvară, când Steaua a avut una dintre cele mai ostile primiri din campionatul românesc, lucrurile s-au repetat şi acum, fanii gălăţeni arătând că îşi susţin cu mândrie doar echipa locală. Chiar dacă în acest sezon spectatorii nu s-au îngrămădit la stadion, spiritul roş-alb-albastru a rămas la locul său, lucru demonstrat de felul în care peste 5000 de oameni au ales să încurajeze Oţelul la -3º C. Majoritatea fanilor au văzut meciul în picioare, încurajând echipa frenetic în multe momente ale jocului şi punând o presiune constantă pe adversari, izvorâtă din ura a ceea ce reprezintă o formaţie care vine cu arbitrii de la Bucureşti. La Galați s-a demonstrat din nou că echipa locală, echipa Oțelului, reprezintă pentru gălăţeni singura formaţie pentru care prezența la stadion este obligatorie.
Meciul s-a terminat 1-1, dar galeria oţelară formată dintr-un stadion întreg s-a simţit învingătoare, oaspeţii nefăcându-se auziţi deloc în timpul meciului. La final, antrenorul Ewald Lienen a ţinut să le mulţumească personal fanilor rămaşi pe stadion pentru felul în care au încurajat echipa, iar atacantul Tudorie a declarat că suporterii au fost extraordinari şi îi aşteaptă mereu lângă echipă.    
Dunărea Bătrână ţine la rândul ei să-i salute pe toţi cei care au rămas lângă Oţelul şi acum la greu…