STIRI Liga I “Trebuie să vindem doi-trei jucători”

Narcis RaducanNarcis RaducanCu Adamescu în arest preventiv pentru 30 de zile, directorul general Narcis Răducan nu mai are cu cine discuta viitorul clubului. După ce a ameninţat că pleacă în mai multe rânduri, managerul afirmă acum că va încerca totuşi să deblocheze activitatea echipei înainte să părăsească formaţia de la malul Dunării.

El crede că poate face acest lucru doar prin vânzarea de jucători, pentru a putea plăti câteva din restanţele către fotbaliştii din lot şi pentru a organiza un cantonament peste graniţă ca în fiecare an. Răducan a mai explicat că după ce va face acest lucru, atunci ar putea accepta una din ofertele pe care le are.

Narcis Răducan: „Nu pot să plec pur şi simplu, fără să mă uit în urmă. Vreau să încerc să deblocăm activitatea. Am un plan să încercăm autofinanţarea. Până la reunirea lotului, este strict necesar să plătim unu-două salarii jucătorilor şi cantonamentul. Pentru asta trebuie să vindem doi-trei jucători, să avem cu ce rezista până vin primii bani din drepturile de televizare, peste o lună. Apoi, dacă lucrurile nu se vor redresa semnificativ, o să pot pleca cu inima împăcată.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Aruon » 07-06-2014 17:58

Respect Narcis.In ciuda declaratiilor care te blamau tu ai ramas si ramai la echipa si la bine dar si la greu..pleci ultimul din cate se pare si te mai uiti si in urma dupa cum zici.Bravos.Toata stima pentru omul asta!
+4

Aruon

 •  
 •  

#2 viorel21 » 07-06-2014 18:52

Perfect de acord cu tine AlynAvaloh !!! Dar dupa cum bine ai vezut si tu parerile sunt impartite.. A fost chiar "acuzat" ca a acceptat mediocritatea in care s-a scaldat clubul in ultima vreme pt ca are un salariu mare.. Urat daca ma intrebati pe mine.. :-?
+4

viorel21

 •  
 •  

#3 alexandru1225 » 07-06-2014 19:22

De apreciat atitudinea lui. Printre oameni care incearca sa fenteze principiile bunului simt sau parasesc corabia pe motivul "tragerii semnalelor de alarma", in final, ceea ce cu adevarat ajuta, sunt aceste ultime incercari de a face diferenta. Mereu am zis ca merita mai multa apreciere decat primeste. Bravo Narcis!
+4

alexandru1225

 •  
 •  

#4 Damian » 07-06-2014 21:57

Eu cred ca Narcis Raducan si-a facut destul de bine datoria fata de club si a adus niste jucatori buni, de perspectiva, care se integrasera in colectiv destul de repede si formasera niste legaturi de prietenie care spun eu ca ar fi dus la construirea unei familii in lotul Otelului Galati care impreuna cu Lienen ar fi putut obtine performante mai mari, notabile, dar conducerea (si ma refer aici la patronul ala, ca numai patron nu se putea numi) le-a fost potrivnica pt ca atata timp cat Otelul Galati se afla in mainile lui adamescu, clubul nu va putea face mai mult decat sa se scalde in mocirla. Acum asteptam sa vedem ce se va intampla mai departe si poate sperantele noastre se vor concretiza prin eliberarea FC Otelul Galati din mainile astuia cu ajutorul DNA. Desi, e greu.

Jucatorii acestia: dunareabatrana.ro/.../11.jpg puteau reusi mai mult.

Si pe cine sa vanda? Vinde 2-3 jucatori si iarasi trebuie sa o luam de la capat, sa incercam sa incropim un lot ca sa reusim sa ne mentinem in liga 1. Si decat sa vina unul care sa nu stie nici macar cu ce se mananca fotbalul, mai bine ramane Narcis Raducan, dar cum Otelul are probleme fix din cauza patronului, care isi bate joc de club, nu se intrevede vreo speranta de mai bine pt clubul FC Otelul Galati.

Cooper, Henrique, Prestia, Marquinhos, Mauro, Tritz erau jucatori buni si pt simplul motiv ca adamescu vroia sa puna bete in roate clubului, sa-l falimenteze nu platea jucatorii si nici nu avea de gand sa plateasca sumele necesare pt a ii transfera.

Respect Narcis.


Cred ca asta le este scopul celor din tng, scopul lui adamescu si anume sa destrame clubul, sa-i forteze pe multi sa plece pt a baga clubul in faliment.
+2

Damian

 •  
 •  

#5 LaUr3nTiU » 08-06-2014 01:06

Citez pe Damian:
Cred ca asta le este scopul celor din tng, scopul lui adamescu si anume sa destrame clubul, sa-i forteze pe multi sa plece pt a baga clubul in faliment.


Stau si ma intreb: daca scopul lor a fost falimentul clubului, ar mai fi investit bani in chestii de genul: prezentarea din iarna, magazinul (care nu stiu daca mai functioneaza acum sau nu), mascota, un antrenor cu salariu destul de mare + jucatorii adusi in iarna (nu cei imprumutati) - Lovin, Tritz etc. Chiar daca bagi in faliment un club, tot trebuie sa-ti achiti datoriile create ... si ma gandesc: de ce si-au creat datorii suplimentare?

LaUr3nTiU

 •  
 •  

#6 bigsorin » 08-06-2014 09:24

avem oferte? ce sa vindem poate stadionul ancora
eu cred ca e timpul sa vina primaria sa rascumpere 51%din actiuni

bigsorin

Login sau crează cont pentru a comenta              |