STIRI Nationale Loredana Nica și Monica Bențoiu la echipele naționale

Loredana Nica chemata din nou la nationalaLoredana Nica chemata din nou la nationalaÎn timp ce echipa de fete de la Oțelul se află în pregătiri la Borsec, județul Harghita, două dintre componentele de bază ale formaţiei feminine, se pregătesc cu echipele naționale. Zilele trecute, la Chișinău și Vadul lui Vodă, s-a desfășurat un Turneu de Dezvoltare, cu jucătoare sub 18 ani. Din lotul naționalei României a făcut parte și ”oțelara” Monica Bențoiu.


În primul meci al turneului, România a pierdut la loviturile de departajare 5-4, cu Ucraina. Meciul doi a fost pierdut de tricolore la limită, 1-0, cu naționala țării gazdă, Republica Moldova, în timp ce ultimul joc nu a avut istoric, 0-7 cu Turcia. În meciul cu Ucraina, Monica Bențoiu a intrat în minutul 41, în timp ce în jocul cu Republica Moldova a fost titulară și a jucat pe tot parcursul meciului, iar la eşecul cu Turcia a intrat abia în minutul 61.
O altă jucătoare de la Oțelul, Loredana Nica, a fost convocată de selecționerul echipei naționale de senioare pentru un turneu de pregătire în Ungaria, ”Balaton Cup”. Alături de România și țara gazdă Ungaria, la turneu participă naționalele din Croația și Slovacia. Din lotul de 18 jucătoare convocate pentru turneul din Ungaria, 14 provin de la campioana Olimpia Cluj Napoca, două de la ASA Târgu Mureș, una de la CFR Timișoara și una de la Oțelul, de altfel singura din lot care activează la o echipă din liga secundă.

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |