STIRI Nationale Alex Tudorie înfruntă Anglia U20

Alexandru TudorieAlexandru TudorieEchipa națională sub 19 ani a României va susține vineri, 5 septembrie, un nou meci amical. Tricolorii mici se vor deplasa în Anglia, la Telford, unde vor juca o partidă de verificare cu selecţionata sub 20 de ani a Angliei.


Testul cu echipa U 20 a Angliei se anunță destul dificil, în lotul britanicilor figurează jucători care activează la grupări din Premier League precum: Manchester City, Liverpool sau Chelsea.
La ultima acțiune a naționalei la care a fost convocat, în amicalul cu FC Voluntari U 19, Alex Tudorie a marcat unul din cele două goluri ale României.

Alexandru Tudorie: “Am avut un meci amical la naționala sub 19 ani cu FC Voluntari U19. Am câștigat cu 2-1. Am marcat primul gol, cu capul, aproape de vinclu. Îmi place să joc atacant, îmi place golul. Mi-am propus să înscriu între șapte și zece goluri în acest sezon. Sunt sigur că voi reuși să mai marchez, îmi voi atinge țelul. La Oţelul nu se fac diferenţe, cei cu experiență ne ajută pe cei mai tineri, ne îndrumă pe un drum bun. Cei de la Borussia Monchengladbach au spus că mă vor monitoriza în continuare, transferul depinde de evoluțiile mele aici. Edwald Lienen m-a propus la formaţia germană.”

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |