STIRI Cupa Romaniei “Dorinel a câştigat titlul şi Supercupa, mie mi-au rămas Cupa României şi Cupa Ligii”

Tibor Selymes (FOTO Marian Brailescu)Tibor Selymes (FOTO Marian Brailescu)Oţelul joacă mâine acasă, de la ora 16.00, împotriva celor de la Pandurii Târgu Jiu, în optimile Cupei României la fotbal, într-un meci eliminatoriu. Într-o conferinţă de presă care a avut loc astăzi la stadion, antrenorul Tibor Selymes a vorbit despre jocul respectiv, despre echipa cu care va aborda meciul, stadiul în care se află lotul ca nivel de pregătire fizică şi despre dorinţa tehnicianului nostru de a aduce unul din cele două trofee, Cupa Romniei sau Cupa Ligii, în vitrina clubului roş-alb-albastru!


Tibor Selymes: “Nu e vorba de revanşă, mai important este pentru noi să vedem unde suntem la o lună de la meciul pierdut cu 4-0 la Pandurii. Ne interesează Cupa, tratăm serios competiţia. Orice meci oficial e important, aşa că vom băga titularii. Avem nevoie şi de noroc, aţi văzut ce s-a întâmplat până acum. Dacă am avea un arbitraj ca la meciul cu Gaz Metan Mediaş am strânge mai multe puncte, pentru că am juca 11 contra 11. Avem foarte mare nevoie de public, e important ca suporterii să fie alături de noi. Noi trebuie să ne facem jocul, nu contează dacă Pandurii bagă titularii sau nu. Dorinel a câştigat titlul şi Supercupa, mie mi-au rămas Cupa României şi Cupa Ligii. Normal că mă gândesc să câştig una din competiţii. Dacă trecem şi de Pandurii avem şanse, de ce nu? Plopeanu a reînceput antrenamentele, nu există accidentări noi, aşa se întâmplă când suntem pregătiţi fizic. Am vorbit şi cu Alex Zaharia, e la Bucureşti, acolo unde face un tratament special. E mai bine acum, îl aşteptăm cât mai curând alături de noi.”  

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Denis » 29-10-2014 15:00

Vezi cum faci sa nu retrogradam. Dupaia mai vorbim despre alte obiective.

Nu stiu cum le arde unora de glume. Casa arde dar baba se chiaptana.

Denis

  •  
  •  

#2 bogdan64 » 29-10-2014 19:06

Eu nu ma supar daca o sa castigi si tu un Campionat cu Otelul! Dar mai intai sa iesim din rahat, pardon de la retrogradare!

bogdan64

  •  
  •  

#3 Aruon » 29-10-2014 21:25

Din pacate Selymes nu are acelasi lot valoric cu cel al lui Dorinel.Dar important e sa ne salvam si sa mai aducem jucatori de valoare.

Aruon

  •  
  •  

#4 mateuts37 » 29-10-2014 21:27

Mah nea TIBOR SELYMES ... vezi sa nu t einregistrezi cu performante negative...Esti destul de aproape de RETROGRADARE. PErsonal ai 1 punct in vreo 4 sau 5 meciuri... si sa nu-mi amintesc de golaveraj. Sau cine stie poate mizezi ca ai sa fii schimbat inaintea performantei (Dne fereste)

mateuts37

  •  
  •  

#5 Leviathan » 30-10-2014 08:50

Omul asta are probleme la mansarda, cu astfel de mentalitate si declaratii acum.. normal ca ne ducem ..... de suflet

Leviathan

Login sau crează cont pentru a comenta              |