STIRI Cupa Romaniei “Avem nevoie de o victorie care ne-ar îmbunătăţi moralul”

Constantin MiselaricuConstantin MiselaricuJucătorii Constantin Mişelăricu şi Cristian Cristea au vorbit despre meciul eliminatoriu pe care Oţelul îl va disputa astăzi la Galaţi, în cadrul optimilor Cupei României, împotriva formaţiei Pandurii Târgu Jiu. Ambii fotbalişti sunt de părere că doar o victorie în jocul de azi ar putea debloca echipa roş-alb-albastră, pentru ca aceasta să aibă un moral mai bun şi la partidele din campionat.


Cristian Cristea: “Am crescut în ultima lună, sper să se vadă la meciul cu Pandurii. Ar conta pentru noi să câştigăm, Cupa e o competiţie importantă. Trebuie să încheiem meciul cu o victorie ca să mergem la Petrolul cu un moral foarte bun.”
 
Constantin Mişelăricu: “Am fi bucuroşi dacă am câştiga în 90 de minute, dar suntem pregătiţi să jucăm şi 120. Vom da totul pe teren ca să obţinem maximum din acest meci. Luna trecută a fost un joc nereuşit pentru noi la Târgu Jiu, iar acum avem nevoie de o victorie care ne-ar îmbunătăţi mult moralul pentru următoarele jocuri.“

Login sau crează cont pentru a comenta              |