STIRI Nationale “Cei care au condus Oțelul în ultimii trei ani au dus echipa acolo unde se află”

Gabriel ManolacheGabriel ManolacheSelecționerul echipei naționale U15, Gabriel Manolache, a declarat la Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, că își dorește ca Oțelul să se mențină în Liga I:

„Din tot sufletul mi-aș dori ca Oțelul să rămână în Liga I. Am depus acolo o muncă de opt ani, iar din echipa campioană din 2011 prin mâinile mele au trecut Cornel Râpă, Ionuț Neagu, Laurențiu Iorga sau Samoel Cojoc, jucători crescuți în anii 1989-1990. Au fost copii selecționați de la 8-9 ani. Cu un ochi plâng, pentru că echipa este pe locul pe care e. Sper să își găsească tempoul, orașul merită mai multe, cei care au condus clubul în ultimii trei ani au dus echipa acolo unde se află”.  

Selecționerul a vorbit şi despre cele două victorii ale României U15 cu Moldova U15 de la Galați:
„A fost un început bun pentru generație și pentru mine. Sper să o ținem tot așa și să pot lucra în continuare cu copii pe care i-am selecționat. În lotul pentru cele două jocuri cu Republica Moldova am avut și cinci jucători de la Oțelul: Strelțov, Sefer, Stancu, Bordeianu și Moglan. Copiii au fost monitorizați la Cupa Regiunilor și am ținut să-i chem la lot mai ales că am jucat la Galați.”     

Legat de organizarea meciului la Galați, Gabriel Manolache a declarat că din Galați a primit sprijin de la președintele AJF Galați, Liviu Ciobotariu, și de la Nicolae Rainea:  
„Indiferent de cine era antrenorul selecționatei U15, meciurile cu Republica Moldova se jucau la Galați. Programul Federației a fost pentru a juca la Galați. Au fost probleme legate de organizare, FRF a reușit să acopere cheltuielile. Am fost ajutați și de președintele AJF Galați și un om deosebit din fotbal: Nicolae Rainea.”

Romania U15 a jucat la GalatiRomania U15 a jucat la Galati

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 08-11-2014 16:37

Si Stan are o parte din vina alaturi de Bors si Adamescu.Ce de ''noua era'' avem parte..
+1

Aruon

  •  
  •  

#2 granata » 08-11-2014 17:24

Vinovati sunt cei care au praduit 18 mil €,....Stan,Bors si Adamescu...

granata

  •  
  •  

#3 viorel21 » 08-11-2014 20:14

Citez pe AlynAvaloh:
Si Stan are o parte din vina alaturi de Bors si Adamescu.Ce de ''noua era'' avem parte..

Pai omu a spus clar, oamenii care au condus in ultimii 3 ani... In 2011 Stan era pe val...

viorel21

Login sau crează cont pentru a comenta              |