STIRI Nationale Trei oțelari testați la Under 15

Selecționata regională U15 Selecționata regională U15 Selecționerul reprezentativei Under 15 a României, gălățeanul Gabriel Manolache, a convocat 3 juniori ai Oțelului pentru o acțiune de verificare a Centrelor de Excelență ale Federației Române de Fotbal, la care au participat copii născuți în anul 2000.

La trialul desfășurat la Tărlungeni, județul Brașov, au fost prezente loturile stabilite pentru a face parte din Centrele de Excelență din centrul Ardealului, Oltenia și Banat, precum și o selecționată formată din jucători din alte regiuni (Muntenia, Moldova, nordul Ardealului).

Din această selecționată regională au făcut parte și oțelarii Alexandru Strelțov și Marius Florea (lotul A), respectiv Antonio Sefer (lotul B), ultimul reușind chiar să înscrie un gol în victoria obținută împotriva echipei similare a Ardealului, scor 4-0, în cea de-a doua zi a acțiunii.

”Am văzut la lucru o mulțime de copii talentați care pot reprezenta România pe plan internațional. Sunt nerăbdător să mă reîntâlnesc cu ei în 2015 pentru a construi o reprezentativă competitivă cu care să atacăm, peste mai puțin de doi ani, primele calificări la un Campionat European”, a declarat selecționerul U15, Gabriel Manolache.

Login sau crează cont pentru a comenta              |