winner.rowinner.roFenomenul pariurilor a căpătat amploare în ultimii ani în România. Numărul agenţiilor de pariuri din oraş este aproape egal cu cel al sucursalelor de bănci sau cu cel al farmaciilor.

Aşadar, pariorii trebuie să se orienteze cât mai bine, iar noi venim în sprijinul dvs. pentru a vă prezenta cea mai avantajoasă casă pentru pariori. După o analiză completă asupra celorlalte case de pariuri am ajuns la concluzia că cel mai bine e de pariat la Winner!

Cote mai mari la favorite
Casa de pariuri Winner pune la dispoziţia jucătorilor cele mai bune cote pentru echipele favorite. Practic, atunci când cineva îşi face biletul cu acelaşi meci de „1” solist sau „2” mizând pe favorite, câştigul posibil este mai mare la Winner decât la celelalte case de pariuri! De multe ori diferenţa e mai mult decât considerabilă. Cu cât pariezi mai multe meciuri pe bilet, cu atât cota finală îţi creşte mai mult la Winner faţă de celelalte case de pariuri. Atunci când doreşti să pariezi pe victorii obţinute de Bayern, Real Madrid, Barcelona sau Chelsea, principalele echipe jucate în acest sezon, cu siguranţă la Winner găseşti cea mai bună cotă!
Un exemplu concret pentru ziua de astăzi, care programează ultima etapă din faza grupelor în Europa League, se poate vedea în graficul de mai jos. Calculând cota finală pentru toate meciurile la victoria echipei favorite din fiecare meci, avem o diferenţă imensă de cote între Winner şi celelalte case de pariuri. Mai precis, Winner ajunge la o cotă totală de 7254318, iar următoarea casă de pariuri e abia la 5932077. Mai mult, Winner are o diferenţă mai mult decât dublă faţă de o altă casă de pariuri, care ajunge abia la 3328078. Diferenţa în favoarea lui Winner rămâne indiferent de numărul de meciuri selectat pe bilet.

Bonusuri excelente
Pe lângă faptul că oferă cele mai bune cote, casa de pariuri Winner acordă şi cele mai bune bonusuri! Vă prezentăm şi câteva exemple.

Bonus pentru cote şi mai mari: în fiecare zi sunt puse câteva dintre cele mai importante evenimente sportive, în special de fotbal, în rubrica de Winner Plus. Mai precis, o cotă mai mare la un meci cu cel puţin 0,10 faţă de cea din oferta obişnuită. Acea cotă trebuie să fie înmulţită cu cel puţin alte cinci cote, indiferent de valoarea acestora.

Bonus pentru meciuri multe: Winner oferă bonusuri considerabile de până la 100% de la şase meciuri pe bilet, cu o cotă de cel puţin 1,20 pentru fiecare în parte.

Bonus pentru bilet necâştigăror: Probabil că nu doar o singură dată ţi s-a întâmplat să pierzi la un singur meci pe bilet. Probabil că frustrarea a fost şi mai mare atunci când ai reuşit să faci un bilet la o cotă foarte mare şi ai pierdut la un singur meci. La Winner câştigi şi dacă biletul e necâştigător! La un bilet de cotă 200, dacă pierzi la un singur eveniment, atunci la Winner câştigi de zece ori miza biletului. În alt caz, dacă ai 11 evenimente pe bilet la cotă minimă de 1,25 fiecare, câştigi 15% chiar dacă te scoate un meci.

Winner s-a deschis şi în Galaţi!
Pentru cei care vor să parieze inteligent şi ţin cont de faptul că pot profita de o sumă în plus dacă joacă la Winner, faţă de alte case de pariuri, vestea bună e că s-a deschis şi în Galaţi prima agenţie de acest fel. Casa de pariuri Winner poate fi găsită pe bulevardul Galaţi nr.4, în Micro 20, vizavi de fostul Cozamin. Dacă pariezi acolo câştigul tău eventual de pe oricare bilet va fi mai mare decât la celelalte case de pariuri!

ExempluExemplu