STIRI Cupa Romaniei FINAL DE DRUM ȘI ÎN CUPA LIGII

Otelarii si-au dezamagit din nou suporteriiOtelarii si-au dezamagit din nou suporteriiPandurii Tg. Jiu – Oțelul Galați 2-0(1-0)
Oțelul a fost eliminată și din Cupa Ligii, după ce a fost înfrântă pentru a treia oară în mai puțin de trei luni de Pandurii, scor 2-0.


Deși anunțau că merg să câștige la Târgu Jiu, “oțelarii” au lăsat o impresie proastă în primele 45 de minute. Cu o formulă fără Florin Cernat, dar cu debutantul Bryan Ottenhoff în primul 11, jucătorii noștri au fost dominați clar. Nistor a deschis scorul repede, în minutul 9, după ce a trecut ușor de Mihai Leca și a înscris cu un șut puternic de la 16 metri. Au urmat și alte ocazii bune pentru gazde, Buleică, Erico, Răduț sau Roman trimițând fie pe lângă, fie în Dumitru Hotoboc și chiar și în bară în două rânduri.
De partea cealaltă, Helder Tavares și-a bătut joc de o oportunitate excelentă, după ce a trimis un “avion” de la numai 8 metri, deși era complet nemarcat!
Partea secundă a fost mult mai echilibrată. “Oțelarii” au profitat și de pasul înapoi al gazdelor și au reușit chiar să domine tactic minute în șir. Din păcate, capitolul finalizare a fost din nou deficitar. Doar Leca(79’) și Helder(80’) fiind cu adevărat aproape de a marca. Pe contraatac, gazdele au mai nimerit o dată bara(84’) și au reușit să încheie socotelile în minutul 87, după reușita lui Buleică, scăpat din marcaj de Iulian Popa.
Urmeaza o pauză de 4 săptămâni până la reunirea lotului, timp în care conducătorii clubului ar trebui să definitiveze un plan concret de salvare, fiind mai mult decât evident că ce avem acum nu va fi suficient!!

PANDURII TÂRGU JIU - OŢELUL GALAŢI 2-0(1-0)
Cupa Ligii – sferturi de finală
Stadion “Municipal” Târgu Jiu - Spectatori 500
Au marcat: Nistor 9’, Buleică 88’
Cartonaşe galbene: Elton, Erico, Răduţ / Helder Tavares, Karlik
PANDURII: Gliwa - Unguruşan, Erico, Elton, Momcilovic - Anton, Nistor, Răduţ (63’ Predescu) - Buleică, Roman, Shalaj (12’ Nicoară; 80’ Şendroiu). Antrenor Dorin Gugu
OŢELUL: Hotoboc - Milea, Leca, Ottenhoff (70’ Popa), Murgoci (65’ Bârlădeanu) - Cucu, Karlik – Brigido (46’ Stoian), Helder Tavares, Cristea – Tudorie. Antrenor Tibor Selymes
Arbitri: Balaci Marian (Drobeta Turnu Severin) - Szabo Gero (Cluj-Napoca), Bobe Ionuţ Marius (Videle) - Flueran Viorel Nicuşor (Craiova)

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bigsorin » 13-12-2014 10:19

din cate stiu otelul are 28 de jucatori din care vreo 7 de viitor pot pleca 15 si pot veni 8 dar de valoare pe salarii mai mari si care pot juca fotbal, aseara in min 78 primul sut pe poarta tras de leca cand noi am jucat cu 2 atacanti??? sunt jalnici nu pot centra,nu pot da o pasa precisa nu trag la poarta decat la 7,8 m de ea ,degeaba alergi daca dai cu stangun-dreptu se loveste mingea de ei ca de coltu mesei sunt jalnici unii jucatori de liga 3 hai sa aducem fotbalisti langa cernat sa salvam otelul un lot de 18-20 de fotbalisti nu unul de 30 de purtatori de tricouri
+4

bigsorin

Login sau crează cont pentru a comenta              |