STIRI Stadion EXIL: Cristi Munteanu refuză să lase Oţelul în Galaţi

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuLa Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, conducătorul sportiv al Oțelului, Cristi Munteanu, a declarat că echipa va părăsi Galațiul și că va avea de ales între Brăila și Liești pentru a juca meciurile de pe teren propriu.


”În Galați nu mai avem stadion unde să jucăm. Țin să le mulțumesc celor din conducerea Combinatului, în special pentru că au fost alături de noi, dar de acum nu se mai poate juca pe Stadionul Oțelul. Vreau să mulțumesc și primarului din Brăila care ne primește la Brăila. Facem eforturi pentru gălățeni ca echipa să rămână să joace în județ, la Liești! Nu depinde de noi, depinde de comisia de omologare a terenului. În același timp am avut discuții cu Cătălin Tofan în care s-a arătat foarte deschis pentru a ne permite să jucăm pe Stadionul ”Dunărea”. Dar din motive pur tehnice și sportive am considerat că trebuie să jucăm pe un alt teren. La Stadionul ”Dunărea” terenul este impracticabil, avem echipă tânără care trebuie să joace, așa că am fost obligați să ne orientăm pe un stadion care are suprafața de joc practicabilă”, a spus Cristi Munteanu.

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 romeo » 08-11-2015 12:46

Sper sa le dea Dumnezeu mintea cea de pe urma si sa accepte sa joace pe Dunarea sau la Liesti.
+1

romeo

  •  
  •  

#2 Devilutzu » 08-11-2015 13:39

Fratilor eu v-am spus ca ceva pute din interior de cand ne sabotau cu casele de bilete sa nu dea lumea bani pentru Otelul. Noi trebuia de mult sa fim morti dar suporterii s-au incapatanat sa tina echipa in viata. Acum au gasit solutie si pentru asta.

Devilutzu

  •  
  •  

#3 eddynho » 08-11-2015 13:53

Bine ar fi sa jucam la liesti macar... Am fost si pana la proba contrarie sunt de partea lui Cristi Munteanu,dar daca liestiul nu e omologat,si REFUZA dunarea ca sa mearga la braila,degeaba l am vazut ca pe un posibil salvator sau om de legatura in club.Mai bine nu ne prezentam decat sa prelungim agonia si sa jucam la braila si sa vina iar sa se planga ca nu are bani de motorina pana acolo.OTELUL DOAR IN GALATI ( fie si imprejurimi),dar nu la braila

eddynho

  •  
  •  

#4 romeo » 08-11-2015 14:05

Din surse autorizate si sigure :

Se va juca pe Dunarea ..maine vine comisia de la Bucuresti pentru omologare .
Clubul Otelul a inteles ca sentimentele de otelar nu sunt de vanzare si nici de compromis .
+1

romeo

Login sau crează cont pentru a comenta              |