STIRI Liga I Selymes: “Neagu şi Râpă sunt doi jucători care îţi oferă o anumită linişte”

Cornel RapaCornel RapaAflat în vacanţă până la reunirea din 12 ianuarie, antrenorul Tibor Selymes a declarat că nu este interesat de mutările de la contracandidate, ci doar de ce se întâmplă în sânul echipei noastre. Tehnicianul a cerut din nou 5-6 jucători noi în lot, explicând că fără aceştia ar fi greu să ne salvăm de la retrogradare.

Selymes s-ar bucura dacă cei din conducere ar ajunge la un acord cu Steaua pentru împrumutul lui Ionuţ Neagu şi Cornel Râpă şi crede că cei doi foşti campioni cu Oţelul ar acoperi două posturi foarte importante la formaţia roş-alb-albastră.

Tibor Selymes: “Nu prea mă interesează ce fac alte echipe, ce face Rapidul, etc. Pe mine mă interesează doar ce facem noi. În vacanţa asta dacă aducem 5-6 jucători putem să ne salvăm de la retrogradare. Dacă nu, e greu. Florin Cernat rămâne, după ultimele discuţii. Noi vrem să construim echipa în jurul lui! În clasament nu e o situaţie chiar aşa de bună. Sperăm ca în retur să formăm o echipă mult mai bună. Am înţeles că se vor face şi câteva transferuri şi, dacă vor veni şi banii, eu zic că ne putem pune pe picioare. Neagu şi Râpă sunt doi jucători care îţi oferă o anumită linişte. Au jucat în Champions League, sunt jucători de valoare, care ne pot ajuta foarte mult."

Login sau crează cont pentru a comenta              |