STIRI Liga I Cartea „50 de ani, 50 de legende” disponibilă pentru cumpărare

50 de ani, 50 de legende50 de ani, 50 de legendeCei care n-au apucat până acum să intre în posesia cărţii de colecţie „50 de ani, 50 de legende” şi doresc să o cumpere, o pot face apelând la numărul de telefon 0765 441 702 (număr de Orange). Persoana de contact: Marian Săvăstru.

Cartea costă 25 de lei, iar dacă e cumpărată din afara oraşului/ţării, atunci trebuie plătit şi curieratul de către cel care o achiziţionează. Pentru comenzi din afara oraşului/ţării comanda se face pe mail la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Cartea de colecţie „50 de ani, 50 de legende” cuprinde prezentarea carierelor celor mai importanţi 50 de oameni din istoria Oţelului, la împlinirea a 50 de ani de la înfiinţarea clubului.

„E un lucru formidabil ce a realizat Dunărea Bătrână, merită toată lauda şi aprecierea noastră. Cartea va rămâne o bornă importantă în istoria Oţelului”, a spus Viorel Tănase, unul dintre legendarii grupării roş-alb-albastre.

„E o iniţiativă extraordinară, mă bucur foarte mult că am fost şi eu cuprins între cele 50 de legende ale Oţelului. Cartea merită toată aprecierea noastră şi a tuturor celor care simt ceva pentru spiritul Oţelului”, a spus Petre Grigoraş, antrenor de legendă al Oţelului.
 
Cartea „50 de ani, 50 de legende” reprezintă un reper important din istoria Oţelului, care va dăinui peste ani.

Login sau crează cont pentru a comenta              |