Echipa Oţelul din anii 90Echipa Oţelul din anii 90Valentin Ştefan, fostul mare căpitan al Oţelului, stabilit în Cipru, a scris un mesaj pe pagina personală de Facebook adresat către întreaga comunitate roş-alb-albastră. Îi numeşte pe toţi cei care simt ceva pentru Oţelul drept camarazi şi a transmis acelaşi spirit de luptă pe care îl transmitea şi din teren pe vremea în care juca pentru formaţia gălăţeană.

„La mulţi ani, camarazi! Oţelul Galaţi nu va muri niciodată! Oţelul Galaţi este şi va fi mereu o familie mare, unită şi puternică! Împreună, conducere, jucători, staff tehnic, administrativ, veterani şi suporteri, vom pune umărul pentru a ajuta echipa noastră să rămână acolo unde îi este locul! Spiritul Oţelului e nemuritor!”, a transmis Vali Ştefan.

Mesajul său de-a dreptul impresionant n-are cum să nu-i sensibilizeze pe cei care sunt suporterii Oţelului, astfel că îi mulţumim pe această cale legendei Valentin Ştefan pentru ataşamentul de care dă dovadă. De asemenea, îi transmitem că îl aşteptăm cu braţele deschise acasă!

Vali Ştefan este una dintre cele 50 de legende! Cei care n-au apucat până acum să intre în posesia cărţii de colecţie „50 de ani, 50 de legende” şi doresc să o cumpere, o pot face apelând numărul de telefon 0765 441 702 (Orange). Persoana de contact: Marian Săvăstru. Cartea de colecţie costă 25 de lei şi la cerere poate fi trimisă şi în afara oraşului/ţării, livrarea fiind plătită de către client. Dacă doriţi să primiţi cartea prin poştă puteţi scrie un mesaj pe e-mail la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza