STIRI Liga I Ce bani trebuie să intre în conturile Oţelului

LPFLPFOţelul are nevoie de bani pentru a plăti salariile restante către jucători, dar şi pentru a-şi îmbunătăţi lotul în vederea returului de campionat. Astăzi au venit primele veşti bune în privinţa banilor.

Oficialii clubului au confirmat că în perioada următoare Oţelul va primi cel puţin jumătate din tranşa pe care o mai are de primit din drepturile de televizare. Suma totală pe care gruparea roş-alb-albastră o mai are de încasat este de aproximativ 600.000 de euro. Cel mai probabil, cel puţin jumătate din această sumă va fi virată în contul Oţelului până în februarie. În cazul în care nu vor intra toţi bani, atunci cealaltă parte e programată pentru luna martie.

„Da, este adevărat, se vor face plăţile de la Liga Profesionistă către cluburi în perioada următoare. Nici nu contează pentru noi dacă vin toţi sau dacă vor fi împărţiţi în două tranşe, cu cea de-a doua în luna martie, pentru că noi vom avea suficient cât să facem transferurile pe care ni le-am propus”, a spus Cristian Munteanu, team-managerul Oţelului, pentru www.presagalatibraila.com.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Viorel Craciun » 07-01-2015 16:33

daca cei care conduc actualmente destinele Otelului se bizuie doar pe acesti bani fac o mare greseala ! 1- pentru ca e posibil ca suma vehiculata sa fie redusa din cauza incapacitatii de plata a firmei care a preluat drepturile de televizare . 2 - inseamna ca sosirea unor investitori straini la Otelul reprezinta doar un balon de sapun , asa cum ne mai trimitea si narcis raducan pentru a mai linisti spiritele .3 - de ce Otelul nu se constituie in parte civila pentru a-si recupera banii furati ? sau sunt combinatii prea intortochiate la mijloc ?
+3

Viorel Craciun

  •  
  •  

#2 bigsorin » 07-01-2015 16:46

totul este in ceata de cand am castigat campionatul ,ba una ba alta dar numai in rau daca pe timpul lui narcis balbaielile erau numai la partea financiara dezastruoasa a clubului dar mai limpede era cu lotul de jucatori el descurcandu-se destul de bine. acum totul e un mare mister nici nu se stie cine pleaca dar cine vine,sper sa ne lamurim pana la urma

bigsorin

  •  
  •  

#3 granata » 08-01-2015 00:18

Vor intra in conturile TNG din pacate!

granata

  •  
  •  

#4 Denis » 08-01-2015 07:09

www.transfermarketweb.com/.../

Valoreaza 350.000 euro. Daca am primi atat pe el si i-am folosi sa ne intarim lotul cred ca vom avea o sansa. Daca vor intra in conturile TNG, atunci degeaba.

Denis

Login sau crează cont pentru a comenta              |