LPFLPFOţelul are nevoie de bani pentru a plăti salariile restante către jucători, dar şi pentru a-şi îmbunătăţi lotul în vederea returului de campionat. Astăzi au venit primele veşti bune în privinţa banilor.

Oficialii clubului au confirmat că în perioada următoare Oţelul va primi cel puţin jumătate din tranşa pe care o mai are de primit din drepturile de televizare. Suma totală pe care gruparea roş-alb-albastră o mai are de încasat este de aproximativ 600.000 de euro. Cel mai probabil, cel puţin jumătate din această sumă va fi virată în contul Oţelului până în februarie. În cazul în care nu vor intra toţi bani, atunci cealaltă parte e programată pentru luna martie.

„Da, este adevărat, se vor face plăţile de la Liga Profesionistă către cluburi în perioada următoare. Nici nu contează pentru noi dacă vin toţi sau dacă vor fi împărţiţi în două tranşe, cu cea de-a doua în luna martie, pentru că noi vom avea suficient cât să facem transferurile pe care ni le-am propus”, a spus Cristian Munteanu, team-managerul Oţelului, pentru www.presagalatibraila.com.