Banel NicolitaBanel NicolitaOţelul a început căutările pentru noi jucători, după ce antrenorul Tibor Selymeş a cerut cel puţin cinci achiziţii pentru abordarea cu şanse de salvare la retrogradare a returului. Astfel, pentru unul dintre posturile deficitare din prima parte de campionat, cel de fundaş dreapta, au fost demarate negocieri cu mai mulţi fotbalişti.

Primul dintre ei este Bănel Nicoliţă, al cărui răspuns depinde de ofertele din străinătate. În cazul în care Nicoliţă nu va pleca din ţară, atunci prima sa opţiune exprimată este Oţelul Galaţi. Deşi apăruse ca transfer iminent mutarea sa la Al Ittihad, negocierile s-au împotmolit şi Nicoliţă a rămas în continuare liber de contract.
În ceea ce-l priveşte pe Râpă, jucătorul Stelei nu mai are şanse să revină acum la Oţelul, după ce gruparea bucureşteană şi-a vândut unul dintre fundaşii titulari. Astfel, nu mai sunt dispuşi să renunţe la Râpă, nici măcar până în vară.
O altă variantă pentru postul de fundaş dreapta, în cazul în care pică definitiv varianta Bănel Nicoliţă, este cea a unui jucător străin, pe care oficialii Oţelului îl urmăresc de mai mult timp.