STIRI Liga I Ce a oferit Lider Sportiv în cele 40 de ediţii

LIDER SPORTIVLIDER SPORTIVLider Sportiv, emisiunea de pe ProFM LiderFM, care în fiecare sâmbătă după-amiază a ţinut la curent publicul cu tot ce e mai proaspăt din sportul gălăţean (şi nu numai), a trecut deja de borna cu numărul 40.

De pe 5 aprilie 2014, Marian „Mani” Săvăstru şi Lucian „Nic” Constandache au adus în faţa dumneavoastră cei mai importanţi invitaţi şi cele mai noi informaţii. Cu sprijinul casei de pariuri Winner, emisiunea a devenit parte din rutina de sâmbătă pentru toţi iubitorii sportului din Galaţi.

Gloriile Oţelului au avut intervenţii care au ţinut cu sufletul la gură ascultătorii: Vali Ştefan din Cipru, Gabriel Viglianti din Argentina, Viorel Tănase, Sergiu Costin, Viorel Ion, Gabriel Paraschiv, Tudorel Pelin, Dorin Arcanu, Sorin Haraga, Ion Gigi, Petre Grigoraş, Dorinel Munteanu din Germania, Dănuţ Oprea din Republica Moldova, Cristian Munteanu, Liviu Antal, Branko Grahovac şi Gelu Popescu.

Cele mai noi informaţii din tabăra Oţelului au fost discutate fără perdea cu cei care conduc sau au condus destinele clubului, în momentele în care suporterii căutau răspunsuri la întrebările lor: Lucian Ciofoaia, Florin Burhală (interviu în exclusivitate), Remus Pascu, Vlad Răpişcă, Cristian Munteanu, Ovidiu Burcă, Andrei Rusu. Primele declaraţii de la numirea în funcţie, Tibor Selymeş le-a oferit la Lider Sportiv. De asemenea, Valentin Sinescu a fost invitatul din studio al emisiunii, cu detalii extrem de interesante pentru ascultători.

Prin intermediul Lider Sportiv, jucătorii Oţelului au un loc în care să poată vorbi deschis despre obiective, probleme şi orice alte aspecte îi interesează pe ascultători. Alexandru Zaharia, Constantin Mişelăricu, Dan Popescu, Dumitru Hotoboc, Florin Lovin, Victor Astafei, Alexandru Tudorie, Iulian Popa, Alexandru Vlasie, Cristian Cristea.

Referitor la situaţia Oţelului şi la problemele cu care se confruntă suporterii, şi-au putut spune deschis punctul de vedere oameni din toate colţurile stadionului: Valentin Tudose (preşedintele Ligii Suporterilor), Vladimir Drăgan (redactor-şef Dunărea Bătrână), Dan Dumitru Neculcea (cunoscut drept Janker), Leonard Gâbu, Ionuţ Bădăluţă.

Tot la capitolul fotbal, ascultătorii au fost informaţi prompt şi despre celelalte echipe din oraş. Ilie Hagioglu, Damian Băncilă şi Romeo Jianu au vorbit pentru FCM Dunărea, Dorin Butunoiu pentru Metalosport, Gabriel Manolache şi Aurică Drăgan pentru echipele de copii şi juniori, Liviu Ciubotariu şi primari ai comunelor pentru fotbalul judeţean, iar Georgiana Vasile şi Monica Benţoiu, fotbaliste la Oţelul, au fost invitate în studio.

Celelalte sporturi au avut mereu un cuvânt de spus în emisiune. Interviu în exclusivitate cu Lucian Bute direct din Canada, intervenţii ale lui Cristian Ciocan (chiar şi imediat după victoriile sale din Germania), Felix Păun (antrenorul care i-a descoperit pe cei doi campioni de box ai Galaţiului), David Asandei, Toader Ştefu şi Petrişor Toniţă, din partea clubului de futsal United, Florin Nini şi Alex Stanciu, din partea clubului de baschet Phoenix „U”, Marian Apostu, din partea echipei de volei Arcada, Mihai Brandabur, preşedintele CSM Dunărea, Nicolae Mihai, antrenor de haltere, Nicu Vlad, campion olimpic la haltere, Ivan Patzaichin, sportivul de legendă al României, Anamaria Vasiliu, şefa Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, Marius Trandafir (antrenor), Cătălin Geru, Attila Goga, Adrian Irimia (jucători), din partea echipei de hochei a Galaţiului, Dorian Secuianu, preşedintele RCM Galaţi, Sanda Asandei, antrenoare junioare de handbal, Mihai Pantea, preşedintele CSU Galaţi, Andreea Taivan şi Daniela Corban (în studio), două dintre campioanele mondiale de handbal la U19, Ghiţă Grancea, din partea Ţiriac Trophy, Florin Şipoşi, din partea turneelor feminine de tenis de la Galaţi, George Cosac (în exclusivitate), preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Cosmin Ilaş şi Simovin Clement, din partea campionatului de minifotbal din Galaţi.

Invitaţi extra-Galaţi, cu care au fost discutate lucruri de interes general: Cristi Petre (comentator Eurosport), Ştefan Beldie (jurnalist), Adrian Enache (autorul imnului Oţelului), Dumitru Dragomir (fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal), Victor Udreş (de la formaţia muzicală Over), Alex Ciocan (comentator Eurosport, ciclist şi antrenor de ciclism).

Lider Sportiv a oferit în cele 40 de ediţii şi ponturi la pariuri. Informaţii despre campionatele tari ale Europei şi au fost prezentate toate statisticile favorabile pentru a paria pe partide de oriunde de pe planetă. A fost descoperită casa de pariuri Winner din Galaţi, pe bulevardul Galaţi nr. 4, în Micro 20, vizavi de fostul Cozamin, care oferă cele mai bune cote pentru favorite. De asemenea, pe timp de vară, ascultătorii au fost ţinuţi la curent cu cele mai importante transferuri din lume şi cu detalii de la Campionatul Mondial.


Pe parcursul celor 40 de ediţii, Lider Sportiv a oferit şi premii celor care au fost fideli şi au participat la concursurile propuse.

„Am încercat să ţinem pasul cu cerinţele publicului, ne-am interesat de fiecare dată de ceea ce vrea ascultătorul să avem în emisiune şi ne-am conformat. Am îmbinat calitatea informaţiilor şi a invitaţilor cu o cantitate destul de mare. Am avut ediţii în care am depăşit şi două ore, tocmai pentru că am încercat să acoperim tot ce se putea. E îmbucurător că ceea ce se aude la Lider Sportiv nu rămâne acolo, ci ajunge să fie preluat de toată presa, de la cea locală până la cea naţională atunci când e cazul”, a spus Nic Constandache.

„Prin numele de Lider Sportiv ne-am asumat să ţinem sus ştacheta, să venim primii cu invitaţi şi informaţii pe care nu le găseşti în alte părţi. Când am început proiectul am ştiut că vom avea un număr mare de oameni interesaţi să asculte emisiunea, tocmai pentru că e locul în care e concentrat ceea ce e mai semnificativ şi important pentru ce se întâmplă în Galaţi la nivel de sport. Important e că încercăm să scoatem tot ce se poate de la un invitat, nu degeaba am oferit atâtea informaţii în exclusivitate pe parcursul timpului. Atunci când încheiem o ediţie, ne gândim deja la ce pregătim pentru următoarea. Aşa se lucrează la Lider Sportiv”, a spus Mani Săvăstru.

De menţionat că Lider Sportiv n-ar fi reuşit să ajungă la cele 40 de ediţii fără sprijinul celor de la butoane, Dana Boris, de obicei, ori Gabi Lupu, de la Cien por cien latino, sau Valentin Istrate. O contribuţie majoră în menţinerea emisiunii la cel mai înalt nivel o are casa de pariuri Winner, care pe lângă asta e şi cea mai bună casă de pariat pentru oricine. Lucru dovedit faptic prin cotele pe care Winner le acordă meciurilor în fiecare zi.

Mulţumiri speciale siteurilor partenere: www.dunareabatrana.ro şi www.sportgalati.com

LIDER SPORTIV CONTINUĂ ŞI ARE PROGRAMATĂ EDIŢIA CU NUMRĂUL 41 CHIAR SÂMBĂTĂ, 10 IANUARIE, DE LA ORA 15.00, PE PROFM LIDER FM. Poate fi ascultată online pe www.liderfm.ro

Login sau crează cont pentru a comenta              |