STIRI Bilete si Abonamente “Dacă am avea 2 meciuri pe lună cu Steaua, tot nu ne-am acoperi cheltuielile cu stadionul”

Vlad Rapisca (in stanga)Vlad Rapisca (in stanga)Administratorul special Vlad Răpişcă a vorbit recent despre dificultăţile financiare de la echipă, explicând că din banii obţinuţi pe bilete la meciuri nu se putea plăti nici măcar chiria stadionului “Oţelul”, către ArcelorMittal Galaţi care deţine arena din Ţiglina III. La ultimele meciuri din Liga I, intrarea spectatorilor a fost liberă, cum va fi şi mâine la meciul de acasă cu Universitatea Cluj-Napoca!


Vlad Răpişcă: “Sunt foarte multe echipe din Liga 1 care încă își fac contabilitatea pe caiet. Ce să mai vorbim de marketing? Noi am făcut un parteneriat cu Eventim și vindeam bilete online, ne-am deschis un magazin online. Într-o zi a săptămânii, o mașină a clubului mergea cu un jucător sau cu o legendă acasă la cei care comandau online. Dar e foarte greu. Noi, din ticketing, am încasat la meciul de acasă cu Steaua 12.000 de euro, în condițiile în care au venit 12.000 de spectatori. Dacă am avea două meciuri pe lună cu Steaua sau cu o altă echipă care să ne aducă aceste venituri, tot nu ne-am acoperi cheltuielile cu stadionul. Ne-ar amortiza 50-60% din nevoi. Asta înseamnă că îți asumi de la început că arunci 250.000 euro pe geam. Rapid face 500.000 euro din ticketing. Chiria plătită de Rapid la un meci e de 1.500 euro.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Ciprica » 22-05-2015 11:59

Daca am avea 2 meciuri cu FC Gazdele pe luna e normal sa nu ne acoperim costurile cu stadionul. Mai ales cu dezinfectia, jegul si mirosul de branza ies greu, ma gandesc

Ciprica

  •  
  •  

#2 Aruon » 22-05-2015 12:14

Normal e sa bage Adamescu si TNG bani in club si dupa vorbim de incasari.. ;-)

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |