STIRI File de poveste 4 ani de la câştigarea Supercupei

Sergiu Costin a facut onorurileSergiu Costin a facut onorurileAstăzi se împlinesc 4 ani de când Oţelul a reuşit să înhaţe al doilea trofeu intern şi anume Supercupa României. Pe 17 iulie 2011, la Piatra Neamţ, echipa noastră (pe atunci campioana en-titre) întâlnea câştigătoarea Cupei, Steaua.
Cu peste 2000 de gălăţeni în peluză(!), Oţelul câştiga partida de o manieră entuziasmantă, după un meci în care toată lumea a recunoscut că a existat o singură formaţie pe teren. Golul victoriei a fost marcat de Laurenţiu Buş în minutul 14, după o acţiune personală a acestuia de toată frumuseţea.

Jucătorii lui Dorinel Munteanu, excelent pregătiţi fizic şi foarte disciplinaţi, îşi dovedeau încă o dată supremaţia din acel an, dominând tehnic şi tactic meciul de la un capăt la altul. La final, boxerul Lucian Bute, fostul campion mondial IBF la categoria supermijlocie, a fost cel care le-a înmânat gălăţenilor medaliile şi trofeul şi s-a bucurat alături de “oţelari”.

Pentru cei care vor să retrăiască acele amintiri magnifice avem pentru voi întreaga înregistrare a meciului pe care o puteţi downloada AICI.

Login sau crează cont pentru a comenta              |