STIRI File de poveste “Oţelul Galaţi forever!”

Valentin Stefan marcand in poarta BacauluiValentin Stefan marcand in poarta BacauluiImpresionat de numărul mare de like-uri primite la o poză postată de către pagina de Facebook a Dunării Bătrâne, fotografie în care era reprezentat făcând ceea ce ştia mai bine, să şuteze la poartă, legendarul Valentin Ştefan a lăsat un comentariu de apreciere pentru suporterii cunoscători ai Oţelului. Fostul mare căpitan roş-alb-albastru se bucură pentru că vede că cea mai galonată echipă din istoria oraşului Galaţi încă mai are o mulţime de fani şi i-a lăudat pe aceştia pentru respectul pe care-l arată atât pentru trecut, cât şi pentru prezent.


Vali Ştefan: “E o imensă onoare pentru mine, faptul că încă mai există atât de mulţi fani care apreciază nu numai prezentul cât şi trecutul celei mai iubite echipe a Galaţiului şi nu numai! Jos pălăria! Respect! Oţelul Galaţi forever!!!”

Vali Ştefan a fost liderul unei generaţii remarcabile a Oţelului, un exemplu de urmat. Întruchiparea perfectă a determinării şi a ambiţiei de a reuşi. Căpitanul, cel care ieşea primul din tunel şi îi îmbărbăta pe ceilalţi. Cel care atunci când bătea din palme şi striga mesaje de încurajare către ai lui, toţi coechipierii deveneau înzecit mai puternici decât erau înainte să calce iarba. Vorba cântecului, “Vali Ştefan căpitan ca Baresi la Milan”…

Login sau crează cont pentru a comenta              |