STIRI Cupa Romaniei ”Prestaţia brigăzii de arbitri a fost jalnică"

FOTO Ionut BadalutaFOTO Ionut BadalutaOţelul a fost eliminată din Cupa României de către rivala Dacia Unirea Brăila, după un meci aprig care a avut nevoie de prelungiri pentru a se decide câştigătoarea. Tabăra gălăţeană s-a declarat destul de mulţumită de jocul roş-alb-albaştrilor, dar a acuzat  arbitrajul punând şi pe seama acestuia rezultatul de 1-3 înregistrat la final.


De altfel, brigada formată din Ovidiu Oprea (Ploieşti), Adrian Ionescu (Târgovişte) şi Răzvan Dobre (Şotânga) a împins echipa gazdă de la spate, acordând cu multă uşurinţă lovituri libere în preajma careului oţelar, dar şi multe cartonaşe jucătorilor gălăţeni. În prelungiri a fost şi mai rău, Cosmin Stoian fiind eliminat după ce a încasat două avertismente în doar 3 minute, iar penalty-ul acordat brăilenilor la scorul de 2-1 a fost de tot râsul, după ce Murgoci a fost lovit în braţul lipit de corp de o minge şutată de la maxim doi metri distanţă! În plus, Andrei Marus, Bogdan Chipirliu şi Lucian Murgoci s-au accidentat în aceeaşi partidă şi ar putea rata revanşa de mâine.

Cristi Munteanu: "Eu am fost foarte mulţumit din minutul 20 până în minutul 88 de această echipă. Dar repet: aceşti copii practic pleacă învinşi acasă de prestaţia unei brigăzi de arbitri care a fost jalnică.”

Daniel Florea: "E îmbucurător că am început să jucăm, că băieţii au prins încredere, dar... nu ştiu... cu puţină şansă poate se termina 1-0 pentru noi.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |