STIRI File de poveste “Patronul cerea performanţă, dar nu plătea salariile şi nu voia să facă transferuri”

Alejandro VigliantiAlejandro VigliantiFostul jucător de legendă al Oţelului, Alejandro Viglianti, a vorbit prin intermediul internetului, direct din Argentina, despre situaţia de acum de la echipăl. Sud-americanul care a fost şi director sportiv la clubul nostru este de părere că patronul Adamescu este de vină pentru tot ce s-a întâmplat la Oţelul şi crede că schimbarea poate veni doar dacă acesta va lăsa formaţia de la Dunăre cuiva căruia să-i pese de sport. “Vili” i-a lăudat pe Cristi Munteanu şi Daniel Florea pentru că nu au lăsat echipa la greu, deşi condiţiile sunt zero.


Alejandro Viglianti: “Vă salut din Argentina. Urmăresc tot ce se întâmplă în Galaţi şi la Oţelul. Din păcate, am văzut că echipa a retrogradat şi că acum a început Liga a II-a. Cred că era foarte greu să se menţină echipa în condiţiile de la club. Vinovat cred că e patronul care la un moment dat cerea performanţă, dar nu plătea salariile şi nu voia să facă transferuri. Atunci, noi i-am propus şi altă variantă, să creştem copii buni şi să continue echipa. Asta e şi ce a mai bună variantă pentru România după părerea mea. Dar nu a fost cum ne doream atunci. Cred că lucrurile trebuie schimbate, iar dacă patronul nu este interesat de echipă atunci să o lase la Primărie sau la altcineva pe care îl interesează sportul sau Oţelul. E foarte greu, eu îi înţeleg pe Cristi Munteanu, pe Florea, pentru că încearcă să facă tot posibilul, alături de oamenii care sunt lângă ei la club. Este foarte greu să faci o echipă din nimic! Cred că trebuie să apară o schimbare şi trebuie planificat un obiectiv pentru club, dacă echipa vrea să se lupte la promovare.” 

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Steel Dany » 15-09-2015 13:10

Vili sau Vigli? ca eu ii tot corectam pe astia cu Vili

Steel Dany

  •  
  •  

#2 Dregan » 15-09-2015 14:00

Citez pe Steel Dany:
Vili sau Vigli? ca eu ii tot corectam pe astia cu Vili

Sa zicem ca "Vigli" se scrie, "Vili" se citeste :lol:

Dregan

  •  
  •  

#3 Aruon » 15-09-2015 16:23

Respect Vigli!

Dar care ''patron''?Adamescu nu se poate numi asa..el nu a bagat niciun leu in echipa,a luat nu a dat..din pacate.Un patron care in loc sa investeasca bani ii sustrage nu se poate numi asa.Adamescu a vrut defapt sa prinda milioanele din CL.Atata tot.Nu a avut niciodata intentia de a investi in echipa si nici nu va investi in viitor.E parerea mea.:(

Aruon

  •  
  •  

#4 pepeman » 15-09-2015 18:24

Cine și de ce i-a dat dislike lui Aruon? Îl rog să posteze și să argumenteze. Din punctul meu de vedere, singura lui vină e că a divulgat secretul lui Polichinelle. Adamescu e un nesimțit, sper că e un epitet acceptabil, Dregane, care a mai nenorocit, pe lângă Oțelul, zeci de mii de posesori de autoturisme asigurați la defuncta ASTRA și rămași cu ochii în soare și mașina trasă pe dreapta. Numai că RAR-ul e obligatoriu, în timp ce jefuirea clubului nostru putea fi evitată. Îi urez, pe această cale, domnului ”patron”, să fie eliberat cât mai repede din pușcărie (ca să nu-l mai întrețină statul), fără o lescaie, să vadă la Capatos, în vitrinele magazinelor, cum fosta soție îi sparge fosta avere cu Stefan Bănică, Jr iar fetele lui să-l disprețuiască tot restul vieții lui patetice, așa cum disprețuiesc eu.

pepeman

  •  
  •  

#5 Dregan » 15-09-2015 18:32

Citez pe pepeman:
Adamescu e un nesimțit, sper că e un epitet acceptabil, Dregane.

Mai intrebi? :lol: E un epitet prea bland
+1

Dregan

Login sau crează cont pentru a comenta              |