STIRI File de poveste “Sper să se rezolve toate lucrurile şi să devină acelaşi Oţelul pe care l-am cunoscut eu”

Alejandro VigliantiAlejandro VigliantiLegendarul jucător roş-alb-albastru, Alejandro Viglianti, a salutat prin intermediul internetului, direct din Argentina, toţi gălăţenii. Fostul mijlocaş şi director sportiv al Oţelului a declarat că într-o zi va reveni cu siguranţă la Galaţi.  

Alejandro Viglianti: “În plan personal sigur o să mă întorc în Galaţi. Nu ştiu când... Am  zis când mi-am luat concediu că eram dispus să mă întorc la Oţelul oricând şi nu conta locul din clasament sau liga în care se află. Dar condiţiile trebuiau să fie clare, linişte la club, să fie stabilit măcar un obiectiv şi să fie trataţi cu respect toţi oamenii, fotbaliştii sau muncitorii. Ar fi o plăcere pentru mine şi sper ca în curând să se rezolve toate lucrurile în Galaţi şi să devină acelaşi Oţelul pe care l-am cunoscut eu acum 8 ani. Vreau să salut toţi gălăţenii, nu doar suporterii. Suporterii au fost minunaţi, dar vreau să-mi salut şi vecinii şi pe toată lumea pe care am cunoscut acolo. Vă salut cu mare drag şi sper să ne întâlnim cât mai curând.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 pepeman » 16-09-2015 14:53

Te îmbrăţişăm şi noi, Alejandro, salutări ţie şi familiei!
+5

pepeman

  •  
  •  

#2 Viorel Craciun » 16-09-2015 17:26

la Vigli poti intalni o imbinare fericita (pe care nu iau multi ) aceea ca a fost un fotbalist de clasa si de o finete atat in joc cat si in comportament (eu unul nu imi amintesc ca in perioada Otelul sa fi primit un cartonas rosu direct ) dar si dupa retragere cand s-a vazut latura umana deosebita . pentru toate acestea , Vigli te iubim si te asteptam la a doua ta casa
+5

Viorel Craciun

Login sau crează cont pentru a comenta              |