STIRI File de poveste “Oţelul a câştigat trofee, pe când Brăila a fost foarte puţin prin Liga 1”

Braila vs GalatiBraila vs GalatiLa emisiunea Divizia Locală de la Digi24 Galaţi, managerul sportiv Cristi Munteanu a vorbit despre victoria din campionat de la Brăila, rivalitatea dintre cele două oraşe vecine, dar mai ales despre importanţa suporterilor la un club de fotbal.

Cristi Munteanu: “Mă bucur că jucătorii au ambiţie, mă bucur că nu au renunţat după înfrângerea din Cupă de la Brăila. Am avut o teamă că vor ceda psihic mai mult, nu fizic. Iată că, împreună cu staff-ul tehnic, s-au montat bine şi au făcut o partidă bună câştigând meritat cele 3 puncte. Practic noi nici în Cupă nu am pierdut cu Brăila, deoarece după 90 de minute scorul a fost 1-1. Apoi a urmat recitalul acelui arbitru... Acolo dacă aveam un arbitraj corect era foarte puţin probabil să pierdem meciul. Au existat greşeli de arbitraj însă. Iată că totuşi după două partide, după 180 de minute regulamentare, echipa din Brăila nu a reuşit să ne învingă. În această vară am mai jucat şi un amical, tot la ei, şi s-a terminat 1-1. Rezultatul de sâmbătă a fost important pentru gălăţeni, pentru galerie, pentru starea lor de spirit. E o rivalitate, cu toate că dacă stau bine şi mă gândesc e rivalitate doar între oraşe. Între echipele de fotbal e mult spus, deoarece Oţelul a fost la nivelul la care a fost şi a câştigat trofee, pe când Brăila a fost foarte puţin prin Liga 1. E normal ca suporterii să simtă nevoia de o rivalitate, de o echipă cu care să se lupte măcar la nivel declarativ, ca şi galerii. Suporterii au venit în deplasare şi la meciul de Cupă, au venit şi la jocul de campionat, suntem bucuroşi că suntem susţinuţi de ei, pentru că, practic, fără ei nu prea mai ai identitate, nu ai spirit. Îi aşteptăm în continuare pe gălăţeni, pe iubitorii acestei echipe şi sâmbătă de la ora 11.00, la meciul cu Pojorâta, pentru că merită să încurajeze aceşti tineri.” 

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Laguna GT » 18-09-2015 12:19

De la meciuri cu Steaua, Dinamo, CFR CLuj, FC Timisoara etc. am ajuns la meciuri cu Benfica, Manchester United si Basel. Apoi am ajuns sa jucam cu Pojorata (nu stiu unde sunt pe harta si nici nu-i caut) & Co.
Trist, decaderea fiind mare.
+1

Laguna GT

  •  
  •  

#2 granata » 18-09-2015 13:44

Braileni Nu au fost deloc prin Divizia A,nu prea putin,in ultimi 20 de ani..

granata

Login sau crează cont pentru a comenta              |