STIRI Nationale Istrate, la naţionala U18

Alex Istrate pleaca la nationalaAlex Istrate pleaca la nationalaDeşi se află pe penultimul loc în Liga a II-a, Oţelul continuă să uimească prin tinerele talente pe care le are în lot. Alexandru Istrate a fost convocat de către selecționerul reprezentativei Under 18 a României, Costel Enache, pentru jocurile amicale pe care reprezentativa tricoloră le va susţine în deplasare, pe terenul selecţionatei U19 a Moldovei, pe 15 şi 17 octombrie. Cel mai probabil, aripa noastră dreapta va rata din acest motiv meciul Oţelului cu CS Baloteşti, contând pentru etapa a 9-a a Seriei I din Liga a II-a!


Alexandru Istrate (17 ani) este nimeni altul decât marcatorul unicului gol al meciului dintre Dacia Unirea Brăila şi Oţelul din etapa a 3-a a campionatului, reuşita sa aducând o mare bucurie în rândul suporterilor gălăţeni, răzbunaţi astfel pentru eliminarea din Cupă suferită atunci cu doar 3 zile înainte, în oraşul vecin. Adolescentul a marcat cu sânge rece pe sub portarul Mitrea, după o cursă fantastică şi o pasă pe măsură a lui Ionuţ Miron. Imediat, Alexandru Istrate a alergat direct către galeria noastră şi a sărbătorit golul alături de suporterii roş-alb-albaştri care s-au deplasat la Brăila în ciuda condiţiilor meteorologice neprielnice de atunci.
Primul meci dintre Moldova U19 şi România U18 este programat pe 15 octombrie, de la ora 15:00, la Orhei, iar cel de-al doilea, pe 17 octombrie, de la ora 11:00, la Chișinău.

Alexandru Istrate (despre golul de la Brăila): “Fiind primul meu gol a fost un moment unic din cariera mea. În plus, acesta a venit în tricoul Oţelului, echipa la care am început fotbalul. Am fost foarte fericit când am marcat şi că am ajutat echipa să obţină cele 3 puncte, dar şi că ne-am putut bucura împreună cu suporterii.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |