Alexandru IstrateAlexandru IstrateGălăţeanul Alexandru Istrate a intrat ca titular la amicalul de ieri dintre Moldova U19 şi România U18, pierdut de reprezentativa noastră cu scorul de 1-0. Aripa noastră dreapta a jucat până în minutul 70, când a fost înlocuit cu Eduard Codrean.


Deşi Oţelul se află pe penultimul loc în Liga a II-a, echipa are material de viitor, iar Alexandru Istrate a fost convocat de către selecționerul reprezentativei Under 18 a României, Costel Enache, pentru jocurile amicale de pe terenul selecţionatei U19 a Moldovei. Cel mai probabil, aripa noastră dreapta va rata din acest motiv meciul Oţelului cu CS Baloteşti, contând pentru etapa a 9-a a Seriei I din Liga a II-a!

Alexandru Istrate (17 ani) este nimeni altul decât marcatorul unicului gol al meciului dintre Dacia Unirea Brăila şi Oţelul din etapa a 3-a a campionatului, reuşita sa aducând o mare bucurie în rândul suporterilor gălăţeni, răzbunaţi astfel pentru eliminarea din Cupă suferită atunci cu doar 3 zile înainte, în oraşul vecin. Următorul meci dintre Moldova U19 şi România U18 este programat pe 17 octombrie, de la ora 11:00, la Chișinău.