STIRI Nationale Istrate a mai bifat o repriză în tricoul naţionalei

Istrate AlexandruIstrate AlexandruGălăţeanul Alexandru Istrate a intrat din postura de rezervă la amicalul de ieri dintre Moldova U19 şi România U18, pierdut de reprezentativa noastră cu scorul de 2-0. Aripa noastră dreapta şi-a luat locul în teren începând cu minutul 52, când l-a înlocuit pe Szijj. În primul meci dintre cele două reprezentative, disputat joi, mijlocaşul de bandă gălăţean a început ca titular.


Deşi Oţelul se află pe penultimul loc în Liga a II-a, echipa are material de viitor, iar Alexandru Istrate a fost convocat de către selecționerul reprezentativei Under 18 a României, Costel Enache, pentru jocurile amicale de pe terenul selecţionatei U19 a Moldovei. Aripa noastră dreapta a ratat din acest motiv meciul Oţelului cu CS Baloteşti, contând pentru etapa a 9-a a Seriei I din Liga a II-a.
Alexandru Istrate (17 ani) este nimeni altul decât marcatorul unicului gol al meciului dintre Dacia Unirea Brăila şi Oţelul din etapa a 3-a a campionatului, reuşita sa aducând o mare bucurie în rândul suporterilor gălăţeni, răzbunaţi astfel pentru eliminarea din Cupă suferită atunci cu doar 3 zile înainte, în oraşul vecin. Următorul meci dintre Moldova U19 şi România U18 este programat pe 17 octombrie, de la ora 11:00, la Chișinău.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Devilutzu » 18-10-2015 11:13

Nationala pierde si cu Moldova acum? Bhahahahaha

Devilutzu

  •  
  •  

#2 Dregan » 18-10-2015 13:52

Citez pe Devilutzu:
Nationala pierde si cu Moldova acum? Bhahahahaha

Nationala noastra era U18, a lor U19. La nivel de juniori conteaza foarte mult diferenta de un an a jucatorilor. Daca era si nationala noastra de aceeasi varsta nu cred ca ne mai invingeau.

Dregan

Login sau crează cont pentru a comenta              |