STIRI Nationale Miron a ajuns căpitanul naţionalei de tineret!

George Miron (in galben), capitan la mecul cu PoloniaGeorge Miron (in galben), capitan la mecul cu PoloniaChiar dacă nu mai joacă pentru Oţelul Galaţi, George Miron este deţinut teoretic în coproprietate de echipa noastră, laolaltă cu FC Botoşani, formaţie pentru care evoluează momentan în Liga I. Acest lucru poate fi în beneficiul clubului nostru, dacă jucătorul de 21 de ani va evolua constant în primul eşalon, crescând şansele unui transfer important, caz în care şi Oţelul va primi nişte bani. Astfel, vestea că la ultimul meci al naţionalei de tineret fundaşul central a fost căpitanul reprezentativei noastre U21 nu poate decât să ne bucure! Miron a fost titular şi integralist în meciul amical pe care selecţionata Under 21 l-a încheiat la egalitate în deplasare, scor 0-0, contra reprezentativei similare a Poloniei. Naţionala de tineret, antrenată de Cristi Dulca, este angrenată în preliminariile pentru EURO 2017.

George Andrei Miron este un produs al defunctei echipe satelit Oţelul II Galaţi. Odată cu scurgerea etapelor din sezonul trecut el a primit tot mai multe şanse de a fi titular în centrul defensivei Oţelului în ciuda vârstei. Miron a strâns 22 de meciuri de Liga 1 în tricoul roş-alb-albastru, marcând un gol, iar aceste cifre i-au adus mai multe convocări la naţionala de tineret a României! Odată cu retrogradarea formaţiei noastre, el a fost lăsat să plece la FC Botoşani pentru a nu pierde contactul cu Liga I. El este deţinut în coproprietate de cele două cluburi moldave. La Botoşani a prins alte 8 partide în primul eşalon, iar convocările la naţionala de tineret nu s-au oprit, totul culimând cu numirea sa în postura de căpitan de echipă la ultima partidă.

Florin Marin (fost antrenor Oţelul): "Miron e dreptaci, evoluează ca stoper dreapta. Are agresivitate, evoluează cu determinare, ceea ce pentru un fundaș central e o mare calitate. În dueluri «1 la 1» stă bine pe picioare, e bun şi la cap şi nu bubuie mingile, ştie să iasă cu balonul la picior. E de mare perspectivă."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 extreemerpl » 23-10-2015 12:17

Bafta lui

extreemerpl

  •  
  •  

#2 jQkEr » 23-10-2015 15:04

Chiar imi place de el, poate ajunge un fundas foarte bun in Liga 1 si de ce nu prinde un transfer in strainatate.

jQkEr

Login sau crează cont pentru a comenta              |