STIRI Cupe europene “A avut nişte bani din Champions League, dar echipa suferă”

Otelul in UCLOtelul in UCLÎntr-un interviu acordat celor de la Prosport, fostul portar al Oţelului, Dragoş Plopeanu, a vorbit despre subiecte precum: insolvenţa clubului, patronul Adamescu, banii dispăruţi din Champions League.


Dragoş Plopeanu: “Nu se poate ca o echipă să joace în Liga a 2-a, când există datorii atât de mari. Nu numai faţă de mine. Zaharia, la fel – a stat şi el tot un an, şi el tot fără contract, cu bani foarte mulţi de luat de la club. Nu e normal ce se întâmplă. Am văzut un articol pe Liga2.ro, sunt jucători de la FC Braşov care dorm pe masa de masaj, în vestiar. Suntem unici în Europa! Am vorbit cu Sindicatul Jucătorilor. Însă insolvenţa practic ne leagă de mâini şi de picioare. Nu putem să facem absolut nimic. Absolut nimic! Nu ştiu ce are de gând cu echipa domnul Adamescu. Trebuie să rezolve, să lase pe altcineva dacă dânsul nu mai vrea să investească. A avut nişte bani din Champions League, dar echipa suferă. Şi oraşul suferă, şi noi suferim, pentru că noi am muncit, toţi. Nu, nu, nu, mulţi dintre noi n-am reuşit să înţelegem unde s-au dus banii din Champions League. Unde puteau să se ducă!? Pentru că salarii mari nu erau, clar! Nici colegii mei nu ştiau. Dacă stai să faci o socoteală, n-ai cum să înţelegi unde s-au dus atâţia bani. Poate pe cantonamentele la Intercontinental, de Champions League... doar aşa poţi să-ţi explici.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Viorel Craciun » 18-11-2015 14:57

cate meciuri ai jucat tu si cu Zaharia pentru Otelul cand a-ti fost mai mult sau mai putin accidentati ? ce treaba ai tu sa vorbesti de U.C.L. care cand aceasta echipa juca in aceasta competitie tu nu stiai sa apesi pe butoanele telecomenzii sa gasesti canalul pe care era transmis meciul ? mari jucatori care au de luat foarte multi bani ... mai sunteti care sa va treceti numele pe lista celor ce au de luat bani ?
+2

Viorel Craciun

Login sau crează cont pentru a comenta              |