STIRI File de poveste Bosânceanu are nevoie de ajutor

Constantin BosanceanuConstantin BosanceanuPe pagina de Facebook OŢELUL GALAŢI am fost contactaţi de către Sorin Ciobanu, jucător la colega de serie, Rapid CFR Suceava. Acesta ne-a prezentat cazul fostului jucător din generaţia anilor ’90 a Oţelului, Constantin Bosânceanu, actualmente magazioner la formaţia bucovineană, care are nevoie de ajutor pentru o operaţie cu proteză la şold.


Bosânceanu a evoluat la Oţelul între 1995 şi 1998 şi a scris istorie la clubul roş-alb-albastru sub comanda lui Vasile Simionaş, alături de colegi precum Valentin Ştefan, Viorel Tănase, Cătălin Tofan, Ion Viorel sau Stelian Bordeianu. Fundaşul dreapta a jucat 64 de meciuri pentru echipa noastră (unul în Cupa UEFA), marcând 4 goluri. Raidurile sale din banda dreapta, finalizate de cele mai multe ori cu centrări de calitate au făcut ca Oţelul să ocupe de două ori locul 4 în Divizia A, aceste clasări aducându-ne două calificări consecutive în Cupa UEFA. Bosânceanu se înscrie astfel alături de oameni precum Mihai Guriţă sau Dorin Semeghin în galeria jucătorilor născuţi în zona Sucevei, dar care au scris istorie pentru Oţelul Galaţi! El a mai evoluat pentru CSM Suceava, Rocar Bucureşti şi Vega Deva.

Cei care doresc să-l ajute pot afla mai multe informaţii în mesajul de mai jos:  
“Bună ziua, îmi cer scuze pentru deranj... Mă numesc Sorin Ciobanu, sunt unul din fotbaliștii Sucevei și aș dori, dacă se poate, ca împreună să îl ajutăm pe fostul mare fotbalist al Oțelului Galați, Constantin Bosânceanu (fundaș dreapta), care în prezent este magazionerul echipei la care activez! Domnul Bosânceanu urmează să intre luni, 23noiembrie, într-o operație la șold din cauza unei vechi fracturi de pe vremea când activa ca fotbalist și bănuţi nu prea sunt! I se va pune proteză care și aia costă... Sunteți primii la care apelez și sper ca împreună să putem face ceva pentru fosta legendă! Aici nimeni nu îl ajută, cu nimic... Voi încerca să obțin din toate părţile cât de puțin! Vă las numărul meu pentru a mă contacta cât se poate de repede: 0732 143 495! Aștept răspuns. Mulțumesc din suflet!”

Login sau crează cont pentru a comenta              |