STIRI Suporteri “Le mulțumim suporterilor că rămân lângă noi necondiționat”

Lucian AsanacheLucian AsanacheLucian Asanache, fundașul Oțelului, a vorbit despre parcursul echipei din acest sezon de Liga a 2-a, primul după 24 de ani petrecuți în primul eșalon al fotbalului românesc.

Lucian Asanache: „A fost o jumătate de an grea, având în vedere situația din clasament, însă din punctul meu de vedere în majoritatea meciurilor jocul echipei a fost cel pe care l-am dorit, dar șansa a fost cea care ne-a îndepărtat de cele 3 puncte pe care le meritam și ușoara lipsă de concentrare pe finalul partidelor ne-a taxat. Oamenii puternici se văd în momentele grele, iar noi ne străduim să aducem corabia la mal, să scăpam de emoții și să reușim în meciurile rămase să aducem puncte și să ne apropiem de fruntașele din play-out. Le mulțumim suporterilor că rămân lângă noi necondiționat, sperăm să aibă până la final încredere și să ne transmită emoții pozitive, pentru că tinerețea lotului nostru necesită încurajări.”

Fan Club FC Oţelul Galaţi

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bogdan64 » 05-12-2015 22:26

Bravo baieti! Mi-ati facut cel mai frumos cadou de Mos Nicolae! Sper sa avem ganduri mai indraznete decat evitarea retrogradarii, eventual calificare in play off! Doamne Ajuta!

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |