STIRI File de poveste “Am pus suflet la Oțelul, din acest motiv suporterii m-au ales printre cele 50 de legende”

Dorin SemeghinDorin SemeghinFost jucător la 12 echipe, până acum, legenda roș-alb-albastră, Dorin Semeghin, a declarat la Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, că la Oțelul a avut cea mai bună perioadă din carieră:

”Cea mai bună perioadă a carierei mele a fost la Oțelul. Am jucat doi ani și jumătate la Galați, perioadă foarte bună. Pot să spun că a fost a doua mea casă. Din acest motiv poate și oamenii și suporterii din Galați m-au ales printre cele 50 de legende ale clubului. Am pus suflet, mi-am dorit la fiecare meci să joc cât mai bine și să câștige echipa”, a spus Dorin Semeghin.

Pe lângă Oțelul, Dorin Semeghin a mai jucat la: Foresta Suceava, Dinamo București, FCM Câmpina, Petrolul Ploiești, FC Argeș, Hapoel Petah Tikva (Israel), Gaz Metan Mediaș, Cetatea Suceava, Astra Giurgiu, Gloria Buzău şi Rapid CFR Suceava.     

Altfel, despre celebra trimitere la șah de către Petre Grigoraș, pe vremea când cei doi lucrau la Oțelul, ”Seme” a spus: ”Cu profesorul Grigoraș am mai vorbit. A zis și el la nervi, a trecut. Chiar și la meciul cu Oţelul – Rapid CFR Suceava oamenii din tribună îmi strigau ”Seme du-te la șah”.

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |