STIRI Nationale ”Ne onorează prezența lui Sefer la lotul național”

Antonio Sefer a ajuns la nationalaAntonio Sefer a ajuns la nationalaRecunoscut drept un club cu un Centru de Copii și Juniori puternic, FC Oțelul Galaţi a mai lansat un jucător spre loturile naționale, Antonio Sefer, fotbalist ce se află în aceste zile în pregătiri cu echipa națională sub 16 ani. Secundul de la Oțelul, Sorin Haraga, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, despre convocarea lui Sefer la selecționata U16:

”Antonio Sefer este un jucător de perspectivă, un junior foarte talentat, cu calități, cu execuție. Pe noi ne onorează prezența sa la lotul național. După stagiul de pregătire de la Târgu Mureș, naționala va pleca în Turcia pentru un turneu, Aegean Cup 2016, la care vor mai participa: Belgia, Grecia şi Statele Unite ale Americii. Este un moment foarte bun pentru el, îi doresc cât mai multe reușite la acest turneu”, a spus Sorin Haraga.  

La Aegean Cup 2016, România U16, echipă pregătită de gălățeanul Gabriel Manolache, va juca cu S.U.A., pe 18 ianuarie, ora 12:00, cu Belgia, pe 19 ianuarie, ora 14:30 și cu Grecia, pe 21 ianuarie, ora 12:00. În cealaltă grupă vor juca Turcia, Cehia, Ucraina și Norvegia. La finalul meciurilor din grupe echipele de pe primul loc vor juca în finala mare, pe 23 ianuarie, iar cele de pe locul doi vor juca în finala mică.  

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |