STIRI Nationale Antonio Sefer e golgeter la naţională!

Antonio SeferAntonio SeferÎn al doilea meci de la Aegean Cup, competiție ce se desfășoară în aceste zile în Turcia, la Kușadasi, echipa națională sub 16 ani a României a remizat, scor 3-3, cu reprezentativa similară a Belgiei. Pentru selecționata condusă de antrenorul gălățean Gabriel Manolache, primul gol a fost marcat de mijlocașul Oțelului, Antonio Sefer, în minutul 23! Aceasta este a doua reușită a lui Sefer, la turneul din Turcia, după golul marcat în victoria 1-0 contra echipei Statelor Unite ale Americii. Tânărul nostru fotbalist a purtat din nou tricoul cu numărul 10 şi a fost înlocuit în minutul 41 al partidei.


După o zi de pauză, joi, pe 21 ianuarie, România va juca ultimul meci din faza grupelor de la Aegean Cup, contra Greciei şi va prinde finala competiţiei în cazul unei victorii! În cealaltă grupă joacă Turcia, Cehia, Ucraina și Norvegia. La finalul meciurilor din grupe echipele de pe primul loc vor juca în finala mare, pe 23 ianuarie, iar cele de pe locul doi vor juca în finala mică.  

Sorin Haraga (antrenor secund Oţelul): ”Antonio Sefer este un jucător de perspectivă, un junior foarte talentat, cu calități, cu execuție. Pe noi ne onorează prezența sa la lotul național. Este un moment foarte bun pentru el, îi doresc cât mai multe reușite la acest turneu.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bogdanmihai » 20-01-2016 14:47

Ma bucur ca inca apar fotbalisti cu mare potential la Otelul. Sper ca acest club sa fie preluat mai repede de cineva care intr-adevar va investi in aceasta echipa. Succes, Antonio!
+1

bogdanmihai

  •  
  •  

#2 geo007ro » 20-01-2016 18:40

Bun, am inteles, talent are. Acum să sperăm că are și minte. Nu precum alții care și-au bătut joc de talentul lor. Și aici avem exemple, pe care nu vreau să le nominalizez.

geo007ro

  •  
  •  

#3 vitzamina » 20-01-2016 19:08

Citez pe geo007ro:
Bun, am inteles, talent are. Acum să sperăm că are și minte. Nu precum alții care și-au bătut joc de talentul lor. Și aici avem exemple, pe care nu vreau să le nominalizez.

De ce sa nu ? Poate băiatul citeste parerile de aici. Generatiile tinere au nevoie de exemple, si pozitive si negative.
+1

vitzamina

Login sau crează cont pentru a comenta              |