Antonio SeferAntonio SeferÎn al doilea meci de la Aegean Cup, competiție ce se desfășoară în aceste zile în Turcia, la Kușadasi, echipa națională sub 16 ani a României a remizat, scor 3-3, cu reprezentativa similară a Belgiei. Pentru selecționata condusă de antrenorul gălățean Gabriel Manolache, primul gol a fost marcat de mijlocașul Oțelului, Antonio Sefer, în minutul 23! Aceasta este a doua reușită a lui Sefer, la turneul din Turcia, după golul marcat în victoria 1-0 contra echipei Statelor Unite ale Americii. Tânărul nostru fotbalist a purtat din nou tricoul cu numărul 10 şi a fost înlocuit în minutul 41 al partidei.


După o zi de pauză, joi, pe 21 ianuarie, România va juca ultimul meci din faza grupelor de la Aegean Cup, contra Greciei şi va prinde finala competiţiei în cazul unei victorii! În cealaltă grupă joacă Turcia, Cehia, Ucraina și Norvegia. La finalul meciurilor din grupe echipele de pe primul loc vor juca în finala mare, pe 23 ianuarie, iar cele de pe locul doi vor juca în finala mică.  

Sorin Haraga (antrenor secund Oţelul): ”Antonio Sefer este un jucător de perspectivă, un junior foarte talentat, cu calități, cu execuție. Pe noi ne onorează prezența sa la lotul național. Este un moment foarte bun pentru el, îi doresc cât mai multe reușite la acest turneu.”

www.sportgalati.com