STIRI Nationale Sefer a comis-o la ultimul meci al naţionalei U16

Antonio SeferAntonio SeferDeşi era unul din golgeterii echipei naţionale Under 16 a României, Antonio Sefer nu a mai intrat titular în partida cea mai importantă pentru selecţionata noastră la Aegean Cup 2016. Reprezentativa condusă de gălăţeanul Gabriel Manolache s-a înclinat, scor 0-2, în faţa Greciei U16 şi a pierdut şansa de a disputa atât finala mare, cât şi pe cea mică, clasându-se abia pe locul 3 în grupă.

Antonio Sefer, care marcase golul decisiv în minutul 1 al partidei cu SUA, dar şi primul gol al României în jocul cu Belgia, a fost introdus pe teren abia în minutul 64. Tânărul nostru jucător a fost eliminat direct peste doar 5 minute, deoarece ar fi încercat să calce un adversar.  

Turneul amical a fost un bun prilej de antrenament pentru România U16 care va debuta în calificările pentru Campionatul European sub 17 ani din 2017 în toamnă. În perioada 25-30 octombrie, în țară, vor întâlni Anglia, Austria și Azerbaijan în grupa de calificare la Turul de Elită. Merg mai departe în faza următoare primele două clasate din fiecare grupă, alături de cele mai bune 5 ocupante ale locurilor 3 din totalul de 13 grupe.

Login sau crează cont pentru a comenta              |